Boşver yahu, gavurun parası zaten, biz dahil kimse görmedi, duymadı!
E o zaman pideler benden, hemde kus basili
(Bu kampanya Alco' nun anlasmali oldugu lokantalarda gecerlidir)
Ikinci mesajimi attim ve yine cevap alamadim saticidan su ana kadar. Ya ciddi ciddi dalga gectigimi dusunuyor ya da oyunun kutu icerigini iyi incelemeden satis yaptigi icin ofkeli. Tabii bunlarin hepsi varsayim. Dunden beri bir cok acayip senaryo urettim. En ucuk senaryolarimda lluminati, 51. Bolge ve hatta Elvis bile var.
Bu gun bankada isim vardi, o arada paralarin da gercekligini kontrol ettirmek istedim. Yani az cok dolarla isim oluyor ama alisilmis bir durum olmadigi icin boyle bir dogrulama ihtiyaci duydum. Neticede paralar gercek.
B Plani telefon. Fakat bu plan biraz beni geriyor. Sonucta metin tabanli etkilesimden cok daha sicak bir durum soz konusu olacak. Telefonu actiktan bir kac saniye sonra "Boyle bir dallama icin mi cektim bu sikintiyi" derken bulmak istemiyorum kendimi. Karsima acayip bir insan cikma olasiligi korkutuyor beni.
C Plani son plan. Telefon sonuc vermezse Amerika' ya gidip saticiyi bulmaya calismaycagim elbette. Etik yukumlulugumu yerine getirdigimi varsayarak parayi oldugu yerde nadasa birakirim. Alti ay bir yil, canim ne kadar isterse. Ondan sonra usulca koleksiyon fonuma sizmasina izin veririm.
Umarim tatmin edici aciklamalar sunabilen bir "sahip" cikar ortaya.