Gönderen Konu: 2000 Dolarlik Maniac mansion.  (Okunma sayısı 8692 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: 2000 Dolarlik Maniac mansion.
« Yanıtla #15 : 11 Ağustos 2017, 23:56:15 »
şimdi zer0 ile konuşuyoruz da bu konuyu, bana hatırlatı ki ben 3-4 sene önce içinde iki yarım altın olan küçük keseyi "içi boştu bunun ya" diyerek çöpe atmıştım, lakin aynı şeyi zer0 da yapmış.

bu bilgisayar oyunları hafızayı yok ettiği için, bu $2000'in sahibi de böyle bişey yaptı kesin. 4-5 ay sonra, yav benim paralar nerde diye aranıp durur...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2017, 01:19:48 »
 Hayatim boyunca sadece fps bile oynasam bunu unutmam, hic bir sey beynime 2000 dolari unutturacak kadar zarar veremez. Gizli seker ciklet falan olmasin sende dikkat et  ;D

Fakat nightlord' un bahsettigi olasiligi aklima getirmemistim. Bu beni iyice huzursuz etti  :-\ Iyilikten maraz dogar tezini kanitlayacak bir sey olmasinda. Neticede para benim param degil, dogru olani yapayim dedim ama gerdi beni ya, lanet olsun.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Alpyre

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2017, 13:03:22 »
Nijerya bankasındaki kayıp paraymış o para zaten...  :P

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #18 : 15 Ağustos 2017, 03:44:08 »
Retrojen manifestosunda yok muydu böyle bir madde: Maniac Mansion kutusundan çıkacak tüm 2000 dolarlar, Retrojen dergi fonuna aktarılır gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Evet, kesinlikle böyleydi.

Bence oyunu satan kişi paranın sahibi değil ve kutudan para çıktığına inanmadı. İşin içinde bir pislik olabileceğini düşündüğü için mesajlarına cevap vermiyor. Belki de şu anda elindeki diğer oyunların kutu içeriklerini inceliyordur tek tek. 2000 dolar gitti, bari kalanları kurtaralım diyerekten.  :)

Shax, senin yerinde olsam o paranın tamamını Maniac Mansion'a yatırırdım. Gelen her oyun kutusundan 2000 dolar çıksa...  ;D

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #19 : 15 Ağustos 2017, 17:41:26 »
Shax, senin yerinde olsam o paranın tamamını Maniac Mansion'a yatırırdım. Gelen her oyun kutusundan 2000 dolar çıksa...  ;D

Yeni meslegim bu abi, Manic Mansion aliciligi. Ayda iki oyun alsam ohhh mis ;D

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2017, 14:29:32 »
@Shax

Sen bu parayı daha fazla kurcalama bence, iade falan edeceksin diye benim içime sıkıntı giriyor durduk yere!

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2017, 21:26:21 »
 Kutusunda duruyor iste, daha fazla da ugrasamam zaten. Gormek isteyen olursa hafta ici 10:00 - 17:00, hafta sonu 12:00 - 15:00 saatleri arasi "2000 Dolarlik Maniac Mansion" turuna katilabilirler. Ucret yetiskinler icin 10, subyanlar icin 5 tl' dir.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2017, 13:42:22 »
Saticiyla iletisim kurabildim sonunda, dalga gectigimi dusunmus ne yazik ki. Kutu icinden cikan parayla alakasinin olmadigini (uzulerek), izini de surmenin pek mumkun olmayacagini soyledi. Senin sansin keyfini sur noktasinda bagladik gorusmeyi. Sorumlulugun bana dusen kismini yerine getirdigimi dusunuyorum, vicdanen rahatim.

Koleksiyonla gelen koleksiyona gidecek. Zaten koleksiyonum belli bir doyum noktasina ulasmis vaziyette. Arzu ettigim ve nispeten kolay sahip olunabilir butun parcalara neredeys sahip oldum. Geriye daha rare ya da pahali seyler kaldi. O sebeple 2000 muthis bir fark yaratmiyor yol haritasinda ama yine de retro tanrilari bereket versin diyorum, guzel oldu.

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
« Yanıtla #23 : 23 Ekim 2017, 20:44:42 »
E bu noktada satıcıyı da takdir ettik. sen bu satıcıyı follow et artık. En azından nispeten dürüst birine benziyor :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #24 : 24 Ekim 2017, 13:15:24 »
Adam ne kadar durust bilemeyecegim ama beni basindan savdigini dusunuyorum. Sanirim mesaj yoluyla taciz etmemden bikti.

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #25 : 25 Ekim 2017, 09:54:37 »
Shax, bu kadar dürüstlük ülkemiz için biraz abartı bence. Tez elden uzak, güzel diyarlara gitmen temennisi ile...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2017, 10:07:51 »
 Hadise absurd bir noktaya geldi. Su an harcamak istesem, 5 ay sonra adam cikip "Paranin sahibi geldi" dese ne olacak? Adama nasil guveneyim? Dogru olani yapayim derken borclu cikmayayim yeter. Neyse, kime anlattiysam gerildi :D Biraz adaha bekleyip akisina birakalim olaylari.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #27 : 25 Ekim 2017, 11:53:13 »
RAAT kapsamında Nightlord, Curt ve Coze'nin uçak biletlerine çevirebilirsin mesela :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #28 : 25 Ekim 2017, 14:35:10 »
 Bu uc adama seve seve bilet alirim, geliyoruz desinler yeterki. Ozellikle curt. Nick' ini benim telaffuz ettigim gibi mi telaffuz edecek merak ediyorum :D

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
« Yanıtla #29 : 26 Ekim 2017, 02:07:54 »
Eksik olmayın Shax ve Alcofribas. Bu arada Shax, Curt'ün nick'inin nasıl okunduğuna dair ben daha önce bi thread'de kendi ağzından duyduktan sonra yansıtmıştım. Hatta bak yine yansıttım :)