Abi yemin ediyorum çok mutlu oldum. Keşke yavuz abiye gitse diye hem ben hem ozan içimizden geçirdik. KAbinin resimleri bana hem satılmadan hem de satın alınınca ulaşmıştı ve senden başkasına cidden yakışmazdı. Çok içime sindi şuan Eeee manisaya mı geldin, makina mı ankaraya geldi?
cengiz, ozan'la güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Yakışıp yakışmamasını bilmem de ben gerçekten bu konuda tutkuluyum. Başka kim apar topar bir OK Baby kabin bulup, önce onu satın alıp, kabini ilk satın alan arkadaşı da memnun edecek beni de utandırmayacak şekilde restore edip (ki kondüsyonu sıfıra yakındı - 48 saat içinde sanırım 6 saat falan uyumuşumdur) arabay yükleyip 1000 Km direksiyon sallayıp (taa Ankara'dan Manisa'ya git gel) bu kabine sahip olabilirdi, kim bu kadar uğraşabilirdi orası bir soru işareti
Manisa'Ya kadar geldim acaba size de uğrasamıydım diye çok düşündüm ama tahmin edersin ki bu operasyonu hafta içi yaptığımdan (Çarşamba) sizleri işinizden gücünüzden alıkoyamazdım hem de lojistik o kadar sıkışıktı ki; sabah erkenden önce kızı okula bırak, 6 saat direksiyon salla, ok baby kabini kur, çalıştır sonra bu kabini yükle iki kelam muhabbet bi de yemek sonra hoop tekrar dönüş yolu, 6 saat daha, kabini garaja indir (bu arada 178 Kg!!! tek başıma indirdim kabini - kabini dikmek için ince mühendislik hesapları yaptım McGyver numaraları falan uçuştu
) son olarak da kızıma iyi geceler öpücüğü kondurdum, gün bitti
Şu an kabini temziliyorum, bi yorgunluk atıyorum. Birazdan da devre kartını sökeceğim bazı sorunları vardı onları tamire başlayacağım (sorunlarını almadan önce biliyordum bu arada - sürpriz olmadı).
Onun dışında eşimle kızıma kabini gösterdiğimde benim neden deli gibi 1000 Km yol yaptığımı anladılar sanırım. Yüzlerini görmeliydiniz. Devasa gamepad'leri göürnce kızım ufak bir retro şoku yaşadı. İlk sorusu da tabii ki "sadece 3 oyun mu var baba" oldu ve bu soru bana bir SNES=>NSS adaptörü + SD2SNES multikartın alınmasına malolacak
Yanlız benim emektar Citroen'e bir kez daha aşık oldum. Bu arabayı çok sat sat dediler (9 yaşında) ama ben bu sebepten satmıyorum... Araba 1.90 yüksekliğinde arcade kabini bile taşıdı...