Gönderen Konu: En son hangi urunu aldiniz?  (Okunma sayısı 71570 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
Ynt: En son hangi urunu aldiniz?
« Yanıtla #15 : 08 Kasım 2017, 20:17:28 »
Foto koyamıyorum şimdilik ama, ben de bugün, 27 Temmuz'daki dolu faciasından sonra geçen hafta boyasız göçük düzeltmeye verdiğim arabayı teslim aldım. Yüzden fazla göçük vardı. Küçük bir portakal kadar olanlar da dahil göçükleri cidden düzeltmişler. Canımı sıkan birkaç şey oldu ama bunlar göçükle alakalı değil. Klasik Türk usulü çalışma ve kaş yapayım derken göz çıkartma :)

Şimdi birşey bekliyorum. Bakalım belki birkaç haftaya okkalı bir FB mesajı yazabilirim :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #16 : 08 Kasım 2017, 20:19:35 »
@Ref

Benim kangoo' ya sigar mi bunlar? Cevap olumluysa gelip hepsini almak isterim.

Not: Evet o bendim.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
« Yanıtla #17 : 08 Kasım 2017, 23:42:12 »
olm bu konu çok meta oldu yahu... referanslara yetişemiyorum :D

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #18 : 09 Kasım 2017, 10:09:14 »
Foto koyamıyorum şimdilik ama, ben de bugün, 27 Temmuz'daki dolu faciasından sonra geçen hafta boyasız göçük düzeltmeye verdiğim arabayı teslim aldım. Yüzden fazla göçük vardı. Küçük bir portakal kadar olanlar da dahil göçükleri cidden düzeltmişler. Canımı sıkan birkaç şey oldu ama bunlar göçükle alakalı değil. Klasik Türk usulü çalışma ve kaş yapayım derken göz çıkartma :)

Boyasız halledebilmişler mi? Bir de senin gibi tertipli, düzenli, planlı, programlı bir adam doluya nasıl yakalanır yahu? Ben o gün işten 15 dk erken çıkıp evde doluyu dakikası dakikasına arap kızı gibi camdan seyretmiştim...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #19 : 09 Kasım 2017, 12:19:40 »
 Hafta sonu bulusmamizda FCaymanian tarafindan bana hediye edilen bir iki parca oyun. Atsan atilmaz satsan satilmaz, ayak altinda yer kapliyor deyince kiramadim kendisini.

Çevrimdışı matahari

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • The Blog of Mert Börü
« Yanıtla #20 : 09 Kasım 2017, 12:47:40 »
Haklısın, pek zayıf bir koleksiyon... Yanında kutuya zulalanmış 2.000 USD nakit çıkmadıysa, kapladığı yere değmez! :o ;)

(bkz: http://retrojen.org/pano/index.php?topic=1086)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #21 : 09 Kasım 2017, 13:26:40 »
 Aslinda garip bir seyler yasandi. O zaman pek onemsememistim ama simdi bakinca... Bi ara lotun icinden panikle "Disney Arcade Frenzy" isimli oyun kutusunu alip "Bizim cocuk bunu pek sever, karisimis ehehe" dedi. Aslina bakarsan para saklamak icin super bir oyun kutusu. Kim oynar ki o oyunu?

Kandirilmis ve kullanilmis hissediyorum  >:( Bedavaya copunu temizlemisiz adamin.

Çevrimdışı matahari

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • The Blog of Mert Börü

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #23 : 11 Kasım 2017, 10:16:16 »
Şükredin halinize. Bu sabahın yaşanmış bir olayını aktarayım. Bizim iş yerinde çalışan bir 'bayan' arkadaş metrobüste Iphone'ununun çalınması üzerine polis karakoluna başvuruyor. Orada tahmin edeceğiniz üzere polis bu işin çözülmesini imkansıza bağlıyor ama o anda polisin aynı imkansızlığı sunduğu başka kayıp vakalarını da gören bu 'bayan' arkadaş haline şükrederek ayrılıyor.  Bu diğer kayıp vakaları şöyle; lüks arabası çalınan bayan, 15 yaşında karısı (!) çalınan koca (böyle ifade edilmiş!).

Çevrimdışı fullgrim

• Retro Meraklısı
    • Adventure Attacks!
« Yanıtla #24 : 11 Kasım 2017, 18:54:30 »
Şükredin halinize. Bu sabahın yaşanmış bir olayını aktarayım. Bizim iş yerinde çalışan bir 'bayan' arkadaş metrobüste Iphone'ununun çalınması üzerine polis karakoluna başvuruyor. Orada tahmin edeceğiniz üzere polis bu işin çözülmesini imkansıza bağlıyor ama o anda polisin aynı imkansızlığı sunduğu başka kayıp vakalarını da gören bu 'bayan' arkadaş haline şükrederek ayrılıyor.  Bu diğer kayıp vakaları şöyle; lüks arabası çalınan bayan, 15 yaşında karısı (!) çalınan koca (böyle ifade edilmiş!).

Hah, suçlunun bulunmasını geçelim zaten; 2010 yılında bir gece ofise hırsız girmişti, ertesi gün karakola başvurduk, ofise gelip hepimizin parmak izlerini ve çevredeki araç/gereçten de parmak izi örnekleri toplayıp gittiler. 1 ay kadar sonra haber geldi, o zamanlar çalıştığımız matbaanın ofisboyunun parmak izini dış kapıda bulmuşlar ve sistemde de parmak izi kayıtlı diye adama direk dava açmışlar! Hırsızlığın olduğu gün matbaadan ürünler gelmişti, yani dış kapıda parmak izi olması gayet doğal, ama bunu polise anlatamadık bir türlü. Şikayeti geri çektik, 40 takla attık, ama yine de olayla alakası olmayan adamı birkaç kez mahkemeye çıkardılar! Asıl suçlu ise bulunamadı elbette.

Neyse, son aldığım ürün, dün akşam hayatımda ilk kez aldığım Lego Technic serisinden 42048 modeli (çocukken lego pek sevmezdim nedense, bana çocuk oyuncağı gibi gelirdi!). Zaman katili model maketlere alternatif olarak deneyeyim dedim, ve fakat giriş seviyesi model alınca 1 saat içinde bitirdim ve yine ortada kaldım  :). Ama zevkli sayılır; 2 ileri vites sistemi var ve cidden çalışıyor, motor freni bile yapılıyor. Şimdi power functions set alıp buna uygulamak istiyorum. Gerçi itiş, direksiyon, vites derken 3 ayrı motor kontrolüne ihtiyaç var ama alıcı/vericisi 2 motor kontrol edebiliyor, sanırım vitesi otomatik hale getirmeliyim  ;)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #25 : 12 Kasım 2017, 23:31:31 »
@Ref

Benim kangoo' ya sigar mi bunlar? Cevap olumluysa gelip hepsini almak isterim.

Not: Evet o bendim.

Malesef ürünlerin bir kısmını abim aslan185'e sattım, geriye bir tek kolon cd keyim kaldı.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #26 : 13 Kasım 2017, 00:26:37 »
 Ne demek dostum, geciktiricili olsunda guc olmasin.

@nightlord
 Yaslandik artik biz. Eskiden sabahlara kadar irc' de surttugumuzden senin saat dilimine de denk geliyorduk. ilk elden aktariyorduk dedikodulari sicak sicak. Simdi ne polemik kaldi, ne de sicak referans.

Bu arada en son 10' lu vida aldim. Bir tane de tornavida alirsam mis, degmeyin keyfime.

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #27 : 13 Kasım 2017, 09:43:11 »
Vidalar paketten nasıl çıktı, bir dik bir çapraz şeklinde mi? Anakart vidalarken kafaları farklı vidaları kullanmak zorunda kalmayacaksın, küçük bir mutluluk her zaman iyidir...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #28 : 13 Kasım 2017, 12:23:53 »
 Sozde, uykudan yeni uyanmis komposizyonu altinda 2 saat makyaj yapip tekrar yataga girerek selfie ceken instagram cicisleri gibi bir hazirlik asamam kesinlikle olmadi. Paketi masanin uzerine doktum cektim, en dogal halleri.

Farkli boyutta vidalar mi dedin? Er kisinin hayatindan calan seylerin basinda gelir. Soyle bir kutum var artik. Kolay kolay tongaya dusmuyorum.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #29 : 15 Kasım 2017, 11:51:10 »
N11'deki 11.11'den yararlanarak 8TB'lık bir harici disk aldım. 5TB'likleri de ona altlık yaptım.

Liste fiyatı 849 TL idi. 80TL'lik 11.11 kuponu ile 769'a geldi.

Sırf bu üçünde 18TB var. Ne mi yapıyorum bu kadar diski. Olm hepimizin telefon konuşmaları, whatsapp ve eposta yazışmaları var. Kolay değil :)