Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
Teşekkür ederim

Öncelikle şunu söyleyeyim ki; böyle detaylı, bilgilendirici ve içten bir paylaşıma bayıldım. Amerika deneyimi, başkalarının ve senin adım adım tecrübelerin, sebepler, sonuçlar hepsi çok güzeldi. Keyifle okudum. Üşenmemiş yazmışsın, sağolasın.
Bunu duyduğuma sevindim zira acaba konuyu çok dağınık mı anlattım, bir şeye benzemedi mi diye endişe etmiştim.
Not2: Ses sistemi konusunda en büyük sıkıntı "komşuya gürültü gitmesin" olgusu sanırım 
Soundbar veya bir şekilde bir ses sistemi almayı hep istemişimdir ama apartman hayatı kısıtlamaları da beni engellemiştir.
Evet, apartman hayatı ve komşu meselesi ses sistemi alma konusunda insanları endişelendiriyor ama şunu söylemeliyim ki korkacak hiç bir şey yok. Yani sesi sonuna kadar açmak zorunda değilsiniz ki? Normal bir ses seviyesinde dinleseniz bile her halukarda TV hoparlörlerinden çok daha yüksek kalitede ses alacaksınız. Bir ara bağlantıda bir sıkıntı oldu, TV hoparlörlerine geçti tamamen. Biz "Bu ne lan??" olduk. Ama tabi siz de haklısınız, müstakil eve taşınma isteğim bu konuda yanlış izlenim yaratmış olabilir. O benim hayvanlığım. Zira arada sesi kökleyip bangır bangır müzik dinlemek istiyorum, kolonlar kirişler titresin istiyorum
Eğer almayı düşünürseniz, Q600 son derece güzel ve tatmin edici bir seçim olacaktır. Arka hoparlörleri ülkemizde olsaydı ben muhtemelen onu alırdım(o sıralar arka hoparlörlerin yurtdışından gelmesi için yeterli sabıra sahip değildim).