Gönderen Konu: En son hangi urunu aldiniz?  (Okunma sayısı 75981 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hifly

• Retro Meraklısı
Ynt: En son hangi urunu aldiniz?
« Yanıtla #375 : 06 Nisan 2025, 12:24:17 »
Kartuşların etiketleri yapışık ve artık tamamen kurumuştur, akademik sebeplerden birini açmam gerekiyor, sanırım futbol'u feda edeceğim, dobişko daha önemli gibi sanki...
E tabi, insan Dobişko'ya kıyar mı hiç. :)

Bu arada bu yerli isim furyasından unutamadığım bir tanesi de Füze Savaşları'ydı (Missile Command). Bir de Phoenix'i çok oynardık, onun Türkçesi neydi acaba? Kartallar?

Evet doğru. Zamanında o oyun kartallar diye bilinirmiş.

https://eksisozluk.com/atari-2600--44022

Çevrimdışı Hifly

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #376 : 06 Nisan 2025, 12:29:01 »
Evet, biraz önce zoraki aldım, başka seçenek yoktu, çok susamıştım. Eskiden tadı çok tuhaftı ama düzeltmişler.

Çevrimdışı retter64

• Retromanik
« Yanıtla #377 : 06 Nisan 2025, 13:46:20 »
Kartuşların etiketleri yapışık ve artık tamamen kurumuştur, akademik sebeplerden birini açmam gerekiyor, sanırım futbol'u feda edeceğim, dobişko daha önemli gibi sanki...
E tabi, insan Dobişko'ya kıyar mı hiç. :)

Bu arada bu yerli isim furyasından unutamadığım bir tanesi de Füze Savaşları'ydı (Missile Command). Bir de Phoenix'i çok oynardık, onun Türkçesi neydi acaba? Kartallar?

Evet doğru. Zamanında o oyun kartallar diye bilinirmiş.

https://eksisozluk.com/atari-2600--44022

Sinclair Spectrum için Tepum'un türkçe oyun kasetleri vardı. Çekirge Çetin, Atik Atak gibi. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Hatta bu bilgisayarı televizyona bağlanan renkli Gamewatch sanmıştım ki öyleydi :)

Çevrimdışı unay

• Retro Meraklısı
  • CPC6128 / CPC464 / GTM640
« Yanıtla #378 : 06 Nisan 2025, 15:30:00 »
Evet, biraz önce zoraki aldım, başka seçenek yoktu, çok susamıştım. Eskiden tadı çok tuhaftı ama düzeltmişler.

Hayat yan yatmış...
Sübliminal mesaj mı var?
Amstrad CPC az anlar, çok sever.