Bir paketleme harikasiyla baslamak istiyorum. Soz konusu olan kutu bu

Bu da ici
https://postimg.cc/image/kp2fb3jr9/ DIP package 75 MHz kristal osilator. Yari iletken tanrilari beni mi siniyor, sakaya falan mi kurban gittim anlamadim.
Big Red Racing, dun geldi. Uzerine basa basa soylememe ragmen zarfa koyup gondermis bu oyunu satici, ispanya' dan oyle gelmis. Beynine sicayim onun. Neyseki ciddi bir hasar yok.

Return to Castle Wolfenstein Game of the Year Edition, US retail surum. Bu oyunun bende EU surumu mevcut. O da DVD case icinde geliyor. Wolfenstin benim icin ozel bir seri. Bu sebeple sahip olunmamis herhangi bir surum birakmak istemiyorum. Eger hersey yolunda giderse 15 saat sonra tek eksigim olan Castle Wolfenstein' in da sealed bir kopyasina sahip olacagim.

Wolfenstein II 2 The New Colossus Panzerhund Whistle ve Deck Playing Cards. Biliyorsunuz kontrolsuz guc guc degildir. O sebeple iyi egitilmemis bir Panzerhund tehlikeli olabilir. Elbette egitiminin vaz gecilmez ogelerinden duduk olmadan bunu yapamazsiniz. Panzerhund' un gelip poponuzu kit etmesini istemezsiniz. Egitim harici vakitlerde kart numaralari ogretirsiniz. Aranizdaki duygusal bag da gelismis olur maca asi kupa kizi derken.

Fallout: New Vegas - Collector's Edition. Bununla Fallout kulliyatini tamamlamis oldum. Bana hayirli olsun!

Bioshock Infinite: Ultimate Songbird Edition. Benim icin major bir oyun serisi daha tamalandi demek bu paketle.

Bu haftanin son oyunu Elder Scrolls Online: Imperial Edition. Keske bu paketle Elder Scrolls serisini de eksiksiz rafa koydugumu soyleyebilsem. Fakat ne yazik ki hala Battlespire: An Elder Scrolls Legend' a sahip degilim. Uzerinde calisiyorum.

3 Adet Dell Equallogic PS6110 Front Bezel.

Acard AEC-7722 ve 7732 geldi sonunda. Ne olduklarini uzun uzun yazmistim zaten.

Son olarak Hellgate: London The Cabalist Statue. Acikcasi bu heykeli seri eksik kalmasin diye almak istemistim fakat elime gecince cok guzel bir parca oldugunu anladim. Ozellikle base bu seri icindeki en iyisi diyebilirim. Demonic bacima haksizlik etmisim.

Hazir Hellgate demisken, son bir parca daha var; Hunter. Ne yazik ki bu parca 400-500 Dolar civarinda seyrettigi icin geriye atip duruyordum alimini. Sans eseri bir kac gun once bu parcanin acik arttirmasina denk geldim. Ufak bir kusur sebebiyle (giderilebilir bir kusur) acik arttirma cok talep gormedi ve bana 164.5 Dolar gibi bir fiyata kaldi. Isin ilginc tarafi tam olarak 165 Dolar limit belirleyip yatmistim, sabah uyandigimda bemim icin surpriz oldu. Fakat saticinin dusuk fiyata kapanan parcalari gondermeme gibi bir huyu var sanirim. Bakalim ne olacak.