Gönderen Konu: Google  (Okunma sayısı 5569 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Google
« : 01 Ekim 2011, 14:24:28 »
 Ilk once gorsel arama fonksiyonu degisti. Yenilik(?!), butun gorsel arama sonuclarinizin tek bir sayfada gosterilmesi. Sayfanin en altinda "Switch to basic version" gibi bir opsiyon olsada ne yazik ki bu secimi kalici olarak profilinize kaydedemiyorsunuz.

Ardindan da otomatik tamamlama dedikleri su pislik kapatilamaz hale geldi. Konusurken birinin devamli lafinizi bolmesi gibi bir sey bu. Neyse ki ananida aramayi simdili kapatmaya izin veriyor yuce google.

Lafin kisasi herkese tek tip kullanici muamelesi yapabilecek kadar simardi bu sirket. Ben simdilik bununla http://www.google.com/webhp?complete=0&hl=en daha kabul edilebilir bir arama motoru deneyimi yasamaya calisiyorum. Ayrica onerilere acigim.

Hayatimda bana en cok kufur ettiren sey ttnet ve calisanlaridir. Artik sebepsiz bile kufur edebilyorum kendilerine, o derece yani. Ama google bambaska. Butun kufur aliskanliklarimi degistirecek gibi.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: Google.
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2011, 17:54:45 »
Bu sadece google ile sınırlanmış birşey değil ki? Şu anda bütün web uygulamaları ipad'inden yemek tariflerine bakan yeni internet gezginlerine göre ayarlanıyor.

oku: Biz artık out'ız. Eski nerd'ler bardak oldu.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2011, 18:46:49 »
Lafin kisasi herkese tek tip kullanici muamelesi yapabilecek kadar simardi bu sirket.

Yüce Murphy bunu 3. kuralında açıklamış :)

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2011, 23:44:03 »
Nereden nereye. Amiga'da bilgimiz dışında sistemde en ufak bir disk-write-read işlemi bile olsa rahatsız olur, peşine düşerdik, SnoopDos her daim elimizin altınaydı, bir tür kontrol manyağıydık. Bir de günümüzü düşünün, neredeyse herşey kontrolümüz dışında!

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2011, 20:53:21 »
Lafin kisasi herkese tek tip kullanici muamelesi yapabilecek kadar simardi bu sirket.

Yüce Murphy bunu 3. kuralında açıklamış :)

Bence durum 14.kurala daha iyi oturuyor. "Öyle bir sistem geliştir ki..." ile başlayan.