Tebrikler Alco, çok güzel ve kolay oldu.
Sağolasın. Gerçekten sayende gerçekleşti bu iş. Dediğin gibi bence de kolay oldu.
Sırada 'multi kernal' adaptorü hazırlama var.
Şunlarla çok daha kullanışlı hale gelecek SD2IEC:
%100 şart sanırım. Bu haliyle çok yavaş
Bir de dosyalara erişim de pratik değil. Listeye aldım bunu da. Sanırım seneye de bunu yaparım
Bir de besleme konusuna pratik çözüm önereyim. Ben +5V hattını da seri kablonun içinden gönderdim, sonra DIN konnektorün arkasından dışarı çıkardım. C64'ün de tape port'unun yanına bir terminal yapıştırdım ve C64 kartı üzerinde uygun bir 5V noktasına bağladım. Boylece SD2IEC kablosunun üstünde kocaman bir tape port konnektörü sallanmıyor, tape port da serbest kalıyor.
Tabi böyle olunca SD2IEC'yi sadece kendi makinanda kullanabiliyorsun. Başka makinalara da bağlamak için gelecek tape port konnektörüyle bir adaptör yaparsın
Tek makina olarak düşünürsen gerçekten cazip bir çözüm. Hem tek kablo hem de kocaman tape port konnektörü yok. Belki ofisteki makinayı böyle yapabilirim.
Alco, şu işi yavuzg école tadında yapsan ne şahane olur yahu
O uzun iş. Bunlar aslında sana bana hepimize ufak notlar kabilinde. Hani Face'de falan kaybolmasın ve burada daha ulaşılabilir olsun diye. Bir de fırsat bulursam biraz editleme yapabilirim.
bide bu fotografları temel yükleme yerine forumun işleçlerini kullanarak eklersen daha güvende olurlar. Unutmayınız, temel yükleme modu shax'ın animasyonlu gifleri için.
Ne enteresan adamsın yahu! Zamanında tam tersini söylediğine eminim ama şimdi oturup onu bulmak zor geliyor. Nasıl olsa bulsam da "dün dündür bugün bugündür" kabilinde bir bahanen vardır.