Böyle bol pcb' li şeyleri ben de seviyorum evet.
Elimde bir sürü Voodoo var. Kutulu hatta sealed falan. Önümde durdukça da varlıklarına bir anlam katmaya çalışıyorum. Elbette bu sistemin asıl amacı XT dönemlerine kadar uzanan uygulamaları pürüzsüz çalıştırmaktı. Yani asıl numarası süper ölçeklenebilir CPU performansı ve türlü ses standartını pürüzsüz detseklemesi. İşte Voodoo da olunca uygulamaların zaman skalası genişleyecekti. Fakat dediğim gibi, Voodoo2 işin zorlaması.
Öncelikle bir DOS makinesi bu ve Voodoo2 Dos ortamında native bir Glide desteği sunamıyor. Patch ve sürücü trickleriyle ite kaka bir şey yapmış oluyorsun fakat zorlama. Saf bir DOS Glide deneyimi için en iyi seçenek tabii ki SST1 fakat o da speed sensitive bir donanım. Böyle yüksek hızlı cpu' larla düzgün çalışmıyor.
Voodoo2 SLI' ın yapacağı her şeyi çok daha iyi yapan tonla alternatif varken, sırf daha cool gözüküyor diye SLI' la uğraşmak zaman kaybı. Her beş yılda bir bunu unutup tekrar aynı sonuça varıyorum.
Bi de, sbc' nin dahili grafik fonksiyonu (Savage4) acayip uyumluydu. Bir sürü grafik kartı seçen oyun ve demo çalıştırdım fakat çok ender uyumsuzluk gösterdi. 0.9 XT ile Pentium III 700 arası dilediğin seviyede ölçekleyebildiğin performansla birleşince müthiş bir DOS oyuncağı olmuştu aslında.