Herkese Merhaba,
Kullanıcı adımdan tanıyan arkadaşlar vardır ama adettendir kendimden bahsedeyim kısaca.
1984 model, aslen Artvin'li, doğma büyüme "Angara" bebesiyimdir. Gerçek hayatta Serhat diye hitab ederler. Daha samimi olan arkadaşlarım ise " naber la......"
Neyse, C64 ile babam sayesinde, 89-90 yılında daha sümüklü bir çocukken ve akabinde 94'te büyük abimin Amiga500 ile tanıştırmasıyla, şimdilerde retro haline gelmiş bu hobiden kopamamış, korku filmlerinde ilk ölen, gözlüklü göbekli tipli biriyim. Bekarım (lan olm bura çöçatanlık sitesi değil, bu notu silmeyi unutma)
Yıllaaar yıllaaar evvel Amigart ile başlayan forum ve retro topluluklarını daha sonra, IRC, AmigaTurk-CommodoreTurk, Commodore.gen.tr ile devam etmişimdir. Halen daha ederim. Bir ara Toddler(Remzi Abi)'in yönettiği AmiMagazine'de oyun yazıları yazdığımda oldu. Amatör ve profesyonel olarak çeşitli oyun yazıları, incelemeler, editörlük...vs yanı sıra bir dönem profesyonel olarak oyun testi ve moderasyonu ile de uğraştım. Antikoyun, Xoyun gibi oluşumlarda da bulunmuştum...
Geçenlerde Facebook üzerinden bana ulaşan
@Ref sayesinde buraya da üye oldum. İşin enteresan kısmı, burayı diğer arkadaşlardan zaten duymuştum. Üyeyim sanıyordum, değilmişim. Acaba aylar evvel ben nereye üye olmuştum? Umarım iyi bir yerdir.
Forumda tanıdık simalarda var gibi. Hem onlara hem yeni dostlara selamlar saygılar. Okuduğunuz için teşekkürler.