yaptığın satışın gerçeklerini kabul etmek yerine bu şekilde bir atarlanma eleştirinin yerinde olduğunun göstergesi, bu tavır da forumdan uzaklaştırmayı hak ediyor.
Biz burada istediğimize dalga geçeriz. İtiraz ederse de cevap hakkı falan tanımayız, forumdan uzaklaştırırız diyorsun yeni.
hayır öyle mi anlaşıldı, dalga geçilir herşey yapılır, ama "sen kim oluyorsun" dediğin anda benim sigortam atıyor. kim olduğum önemli değil, bir eleştiri varsa medeni bir şekilde cevaplanmalı.
benim cümlelerimden bu mu anlaşıldı?
@wizofwor böyle birşeyin nesini savunuyorsun gerçekten anlamadım. edit: tekrar kendimi açıklamak istiyorum, gerçekten şaşırdıkça şaşırıyorum, nasıl böyle bir cümle edebildin yahu?!? Neresinden tutsan elinde kalan, bizimle açıkça dalga geçen bir satış ilanı, ne foto var, ne birşey, google imagesten çıkan ilk fotolar ilana konmuş. yetmemiş gelmiş adam kabaca sözler ediyor burda, yetmemiş facebook'a geçmiş, daha düzgün screenshot bile alamamış, telefonla yatay çektiği fotoyu dikey halde facebook gruba atıyor, yaptığı hiçbir işte bir incelik, nezaket yok, hatasını görüp düzeltme niyeti de yok, aksine bizi işimizden gücümüzden ediyorsa retrojende işi ne? biz niye titiz insanlardan oluşan, rastgele konuşmayan bir forum kurduk? Gerçekten de nedir defleppard'ın arkasında durduğun şey açıklar mısın? adam üye olmuş, kabul etmişiz, lafını etmiş zaten, hakaretini de etmiş, ben de 1 gün yasaklama koymuştum. Onu da shax'ın cevabı üzerine kaldırdım.
Bahsedilen satışı ekliyorum. ürüne ait fotosu bile olmayan bir satışı bizim gibi bu konuda para harcayıp kafa patlatan adamlar eleştiremeyecekse kim eleştirecek merak ediyorum. şu satışa "türk tipi satış" demeye de mi izin yok.
Hala da silinmiş değildir kendisi, isterse cevaplayabilir ama "sen kim oluyorsun?" şeklinde atılmış bir ilk mesajdan sonra yıldızlarımızın barışmayacağı kesindir.