Gönderen Konu: Merhaba!  (Okunma sayısı 858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: Merhaba!
« Yanıtla #15 : 23 Şubat 2025, 01:21:21 »
Pdf ya da benzeri birşey yok mudur?

sayı 0'ın tekrar baskısı çok zor, pdf ise renksizini 20 sene dağıtmayacağız sözümüz var, 15 geçmiş, 5 kalmış, dağıtsak da düşük çözünürlük dağıtırız, orjinali 1200dpi basıldı. Renklisini dağıtmayacağız dedik, çünkü o bir collectors item. toplam 5 adet renkli basım mevcut. Kimlerde vardı hatırlamıyorum ama biri bende.

renkli dergileri 50şer liraya posta/kargo ücretleri paylaşılması için satmıştık. Bugünün parasıyla 810 lira ediyormuş. Eh bunun saklama bedeli de var :D Artık satan biri çıksa bile 1000 liradan aşağı bulamazsınız. ;)

Çevrimdışı unay

• Tedavideki Retromanik
  • CPC6128 / CPC464 / GTM640
« Yanıtla #16 : 23 Şubat 2025, 15:19:57 »
1. sayıyı elime geçtiği günün akşamında okumaya başladım. Kendimi kaptırdığımı farkettiğimde 8. sayfaya gelmiştim ki akşamlarımda da pek boş vakit bulamam normalde. Aman dedim "bu kadar hızlı tüketme!". Diyeceğim o ki, emek/para harcayıp ve hatta yılların birikimi tecübeyi katmadan hakkı verilemeyecek çok güzel bir iş ortaya çıkarmışsınız. Ellerinize sağlık. Alınmış kararlara da ne kadar saygı duysam da bizim günahımız ne demeden de edemiyorum (aynı cümlede 3 tane de eki). Kredili sistem mağduru olduğumu söylemiş miydim? Okurken çalışmak zorunda kaldım. Askerliği de şeyde yaptım mesela. Kız arkadaşım terketmişti. Ameliyatım var ağbii.

Şaka bir yana bekleriz 5 sene, yapacak birşey yok. Bari yüksek çözünürlük olsun.
Amstrad CPC az anlar, çok sever.

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #17 : 24 Şubat 2025, 15:30:07 »
toplam 5 adet renkli basım mevcut. Kimlerde vardı hatırlamıyorum ama biri bende.
Hmm. 5 adet ha! Bu kadar rare bir item sahibi olduğumu bilmiyordum.

renkli dergileri 50şer liraya posta/kargo ücretleri paylaşılması için satmıştık. Bugünün parasıyla 810 lira ediyormuş. Eh bunun saklama bedeli de var :D Artık satan biri çıksa bile 1000 liradan aşağı bulamazsınız. ;)
Hayır efendim, 30 liraya satmıştınız. Bugünün parasıyla ederi ise tam olarak 100 dolardır. Bu işlerden anlarım biliyorsun.  ;)

Bu vesileyle aramıza yeni katılan ve forumun üzerindeki ölü toprağını atmasına neden olan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Çevrimdışı unay

• Tedavideki Retromanik
  • CPC6128 / CPC464 / GTM640
« Yanıtla #18 : 24 Şubat 2025, 15:47:10 »
Hoş bulduk.

Ben aslında ücretli çalışanım, bunu belirtmek zorundayım.
3 tane retrojen dergi diye anlaştık, kalan son 2 taneyi başlarken aldım. Sonuncusunu 5 yıl sonra artık.
Amstrad CPC az anlar, çok sever.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #19 : 24 Şubat 2025, 20:30:31 »
Hoş bulduk.

Ben aslında ücretli çalışanım, bunu belirtmek zorundayım.
3 tane retrojen dergi diye anlaştık, kalan son 2 taneyi başlarken aldım. Sonuncusunu 5 yıl sonra artık.
;D ;D ;D