Hadi Ünay yeni üye, ama sen 2013'de üye olmuşsun. İnsan bir sormaz mı kardeşim
Neyse geç olsun da güç olmasın, sağ salim eline ulaşmış. Hep söylüyorum, bu dergiyi daha fazla bastırmanın hiçbir zararı yok. Yıllar boyu dağıtılabilir. Sonuçta zamansız... 
Ah evet, 2013... Foruma çok hızlı bir giriş yaptığım, hanımın Spectrum'unu modladığım, ve en önemlisi "programlamaya nereden başlamalıyım" diye bir başlık açtıktan sonra aynı hızda kaybolduğum sene

O sene başlasaydım şu an ne demolar yapıyor olacaktım. Neyse...
izin Amstrad Dergisi'nin yazarlarından olan Şenol Eker anlatmıştı, dergiye hırsız girmiş. Sonra ekibin morali bozulmuş ve dergi işini bırakmışlar.
Bak bunu sormak istemiştim hep. Dergini kapanma sebebi hırsız girmesi ha? Ben hep telif hakları sebepli diye duymuştum. Hoş o seneler bu bilgi nereden geldiyse kulağıma.
Not1: Amstrad disketlerinin önemli üreticilerinden biri olduğunu düşününce Maxell usb çok anlamlı duruyor. Ama yine de; belki şöyle neredeyse farkedilmeyecek derecede küçük birşey de, ufak bir kaza ile Gotek ve Amstrad'ın zarar görmesini engelleyebilir.
Evet evet, bu aklımda. Maxell çok yakışsa da cidden riskli duruyor.
Not2: Bir tane de düğme basıver şu yakışıklıya 
Bu da aklımda, zamanım olmadı. Amstrad'a özgü custom bir şey yapayım diyorum ama ne olabilir daha karar veremedim.
Bastırdığım gotek parçası ne yazık ki çok iyi oturmuyor kasaya. Çok kötü değil ama boşluk kalıyor. Bir kaç oynama yapıp yeniden basmam gerekecek. CAD işinden pek iyi anlamam, benim 3 saatte yapacağım işi muhtemelen bilen biri 10-15 dakikada çözebilir. Bu konuda bir yardım isteyebilirim forumdan. Bir de ekran biraz ufak geldi gözüme, eh bu ekranlar çok pahalı şeyler de değil, şöyle büyük bir ekran daha güzel olmaz mı? Tasarımı değiştirirken belki de direkt büyük ekrana geçmek lazım