Gönderen Konu: Terminator 2D / Bize bunlarla gelin birader!  (Okunma sayısı 716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hifly

• Retro Meraklısı
Terminator 2D / Bize bunlarla gelin birader!
« : 28 Şubat 2025, 09:47:06 »
Selam,

Uzun zamandan beri bir oyun beni bu kadar heyecanladırmamıştı galiba, önce izleyelim:

Ben şahsen bayıldım. Cayır cayır ben buradayım diyen pikseller, tam ekran görseller, biraz Metal Slug havası, devasa boss hava araçları... Az kötü haber şu ki önce sadece PS platformlarına çıkıyor. Ama 25 Eylül'de Switch ve PC'ye gelecek. Ben sabırsızlıkla bekliyorum. 

Çevrimiçi unay

• Retro Meraklısı
  • CPC6128 / CPC464 / GTM640 / LP1
Ynt: Terminator 2D / Bize bunlarla gelin birader!
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2025, 15:04:56 »
Bi an heyecan yaptım, 512K ram isteyen oyun yapmışlar yine herhalde dedim ama PS5 miş :)
Amstrad CPC az anlar, çok sever.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2025, 20:41:51 »
Bi an heyecan yaptım, 512K ram isteyen oyun yapmışlar yine herhalde dedim ama PS5 miş :)
;D cidden öyle bir umut taşıyordum ben de. Switch falan olsa hadi neyse de PS5 epey kallavi kalmış... Oyun güzel duruyor cidden.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2025, 16:37:53 »
 Tam arcade makinalık, çok tatlı. T2 temalı olması harika zira en iyi terminator filmiydi bana göre. Hatta benim açımdan son terminator filmi bile diyebilirim. Yıllardır terminator adına yapılacak en iyi iş olabilir. Ayrıca release date 29 Ağustos olmalıydı, bence.

Seviyorum keratayı.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Hifly

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2025, 10:29:29 »
Tam arcade makinalık, çok tatlı. T2 temalı olması harika zira en iyi terminator filmiydi bana göre. Hatta benim açımdan son terminator filmi bile diyebilirim. Yıllardır terminator adına yapılacak en iyi iş olabilir. Ayrıca release date 29 Ağustos olmalıydı, bence.

Katılıyorum, serininin en iyi filmi kesinlikle. Sonrasında ineği sık ve fazla sağdılar, haliyle tat vermedi. İnekte bir deri bir kemik şu anda. Yeril gelmişken Jack Reacher dizisinde de oynayan Robert Patrick(T1000) easter egg'ini de buraya bırakayım:

Alıntı
Seviyorum keratayı.

Sevilmeyecek gibi değilmiş :D

Çevrimdışı dodogildo

• Retroman
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2025, 21:27:43 »
Bitmap Bureau'dan babam çıksa yerim. Aynı ekibin Xeno Crisis'ini daha geçen hafta Dreamcast'te eda ettiydim. 15 akçemi (yoksa kraliyet altını mı demeli!) helalinden aldılar.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #6 : 02 Mart 2025, 23:03:55 »
Bi tane de benden. X-files' ın 2001, Salvage isimli bölümde geçmiş. Sanırım Prime video tr' de oynamıştı, ben 2021' de çekmişim fotoğrafı.

Çevrimdışı Hifly

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #7 : 03 Mart 2025, 09:49:34 »
ben 2021' de çekmişim fotoğrafı.

Ben 3 gün önce çektiğim fotoğrafı bulamıyorum. 2021'de çektiğin fotoğrafı nasıl buldun, bu nasıl bir düzen :)

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2025, 10:11:26 »

Ben 3 gün önce çektiğim fotoğrafı bulamıyorum. 2021'de çektiğin fotoğrafı nasıl buldun, bu nasıl bir düzen :)
Önce; kabloları seri numaralarına göre tasnif eden, saklama kutularının imalatçı firmasını arayıp şu hammaddeyi kullanmanız lazım diyen, koli bandını-nem alıcıyı bile imalatçısının aile seceresine kadar didikleyen birisini hayal et. Hah işte şimdi bunu 10 ile çarp. Aradığın yanıta biraz yaklaştın. İşte bu adam fotolara neler yapar... Gerisini hayal gücüne bırakıyorum...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2025, 10:38:54 »

Bir iki gün önce whatsapp görsellerinin olduğu yedek klasörünü temizlemitşim şansa, bu da silinenler arasındaydı. Sonsuza dek yok olmadan önce bir kez daha göstermiş oldu kendini.

Önce; kabloları seri numaralarına göre tasnif eden, saklama kutularının imalatçı firmasını arayıp şu hammaddeyi kullanmanız lazım diyen, koli bandını-nem alıcıyı bile imalatçısının aile seceresine kadar didikleyen birisini hayal et. Hah işte şimdi bunu 10 ile çarp. Aradığın yanıta biraz yaklaştın. İşte bu adam fotolara neler yapar... Gerisini hayal gücüne bırakıyorum...

İşin trajik tarafını ne biliyor musun? Hala bir şey aradığın zaman bulamıyorum  ;D Büyük ihtimalle düşündüğüm kadar zeki değilim ama baya bi deliyim.

Çevrimiçi unay

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #10 : 03 Mart 2025, 12:08:50 »

Önceki hayatında Mobilyacı olabilir :)
Mobilyacılarda, inşaat ustalarında bu tip bir yetenek oluyor. Seneler öncesinin fotoğraflarını 5 saniyede çıkarıp gösteriyorlar.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2025, 13:20:16 »
Daha önce bir hayat yaşadıysam kesinlikle marangozluk yapmışımdır zira çok ilgimi çekiyor. Bir süre önce hayalimdeki mobilyalar için honeycomb filler denemeleri yapmıştım 3d printer' da. Gönlüm var yani o işlerde.

Çevrimdışı Hifly

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #12 : 03 Mart 2025, 14:51:23 »
Daha önce bir hayat yaşadıysam kesinlikle marangozluk yapmışımdır zira çok ilgimi çekiyor. Bir süre önce hayalimdeki mobilyalar için honeycomb filler denemeleri yapmıştım 3d printer' da. Gönlüm var yani o işlerde.

Marangozluk işi benim de hayallerimde, ahşap ile uğraşmak çok keyif veriyor. Ama benim esas hayalim ahşaptan bir ev yapmak, hani şu Amerikan evleri var ya,  ahşap profillerle çerçevesi hazırlanıyor, sonra çerçeveler bir araya getiriliyor.

Çevrimiçi unay

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #13 : 03 Mart 2025, 18:46:19 »

Marangoz arkadaşıma 90cm yüksekliğinde demonte olarak alet edevat dolabı yaptırmıştım. Pisliğine her tarafı yivli, çıkıntılı yapmıştı. Kapağın biri tam oturmuyor ama montajını ben yaptım ve işimi görüyor. Küçük tuvaletin üst boşluklarına karşılıklı raf koymazsam olmaz. Anamgillerin gardrobun kapağı bozulsa ellerimi ovuştururum. Çocukların masaları için ikeadan ayak ve keson alıp, marangoza özel ölçü tabla ve raf kestiren de (2-3 yılda bir) benim. Marangoz arkadaşa arada bir uğrar, elinde artık kalan parça plakalarla hayaller kurarım. Zaten bi şarjlı torrnavida ver balkonu salona katarım.

Diyeceğim o ki, çoğumuzun var bir marangozluk hevesi. Amarikadaki gibi evlerimiz olsa, garaja bir tezgah koyardık, fena mı?

Çevrimdışı Hifly

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #14 : 12 Mart 2025, 15:14:10 »
Tombişim, Gabe'im, PC oyun dünyasının MVP'si, Steam sayfasını açmış:

https://store.steampowered.com/app/1718460/Terminator_2D_NO_FATE/