Eveeet iki guzel haberim var:
1) https://lale-r3f.vercel.app/ uygulamasini guncelledim. Artik 1. harita tamamen dogru ciziliyor, merdivenler, kapilar vs duzgun calisiyor. Senaryo implement edilebilir hale geldi.
2) Unity ve Blender ogretmeni olan bir arkadasim da Lale Savascilari'ni bilmemesine ragmen destek vermek istedi. Isometrik tilt-shift bir motor uzerine denemeler yapiyor o da. Eger iyi bir sonuc cikarsa mecburen C# yazacagiz galiba 
haha, uygulamayı kurcalarken ben de 1.level'i iyice öğrendiğimi fark ettim. bu arada bu görüntü pc versiondaki kısa filmlerdeki atmosfere çok uymuş, karanlık izbe tüneller.
Artik sirada senaryoyu implement etme var. Cok heyecanli 
0x06 ve 0x13 dışında tüm senaryo komutları büyük ölçüde çözülmüş durumda. Büyük ölçüde diyorum çünkü bazı komutların ne yaptığını çözsem de bazı parametrelerinin ne işe yaradığını bilmiyorum. Örnek ilk levellarda belirli yüz seçerek yazı yazdıran komutu 3.leveldan sonra hiç kullanmamışlar. Yenisini yazmışlar, bu durumda komut 2'ye bölünmüş, "yüzü ayarla" ve sonra "x numaralı yüzle yazdır" komutunu 5.numara ile çalıştırmak. Ama yüzü ayarla komutu garip parametreler alıyor, 1,11 ya da 0,21 falan gibi. belki yüz ayarlamaktan başka bir iş yapıyordur. Belki belli cinsiyette bir yüz göster, ya da öğretmen varsa onu göster falan gibi birşey olabilir. Komutların yarısında böyle bilinmeyen parametreler var. Ancak oyunu açıp bellekte datayı değiştirip deneyerek öğrenilebilir, zaman ayırmak lazım...