Havalar ısındı... Kanımız yine kaynadı.. Geçmişe yolculuk zamanı tekrar geldi çattı! Retro Parti Ankara 2025 seni bekliyor! Sen de aramıza katıl, fantastik bir gün geçirip, geçmişe bizimle yolculuk yap. Gün sonunda 20 yaş gençleşme garantimiz bulunmakta

En son buluşmalarda ne olmuştu?
Buluşma yerimiz geçen sefer müthiş eğlendiğimiz Social Street Pub ve saat 12:00 aktivite başlıyor. Gece yarısına kadar eğlence.
***YENİLİKLER***Takas Pazarı da olacak.
Arcade makinada ve Amiga'da turnuvalar olacak.
Açık arttırma ile mini heyecanlar yaşayacağız.
***YENİLİKLER***1-Mekan:Buluşma yerimiz Social Street Pub
Selanik caddesi No:78. Kocatepe otoparkına 50mt. uzaklıkta. Eski Metropol Sineması yanı.
------------> Buluşma zamanı; 17 Ağustos Pazar saat: 12:00! <-------------------Altyapı ekibi olarak biz 11:00'da mekanda oluruz. Ucundan tutayım ben de bir şeylerin diyen gelsin 11:00'da... Bitiş için bir sınır yok. (Dansöz kapanışta geliyor diyorlar)
2-Adres detay:https://maps.app.goo.gl/8RnCtSPmfn6cuYxP63-Otopark:Otopark için tek alternatif Kocatepe otoparkı. Temiz, sorunsuz... -Mekana 50 mt.uzaklıkta- Tüm gün park 250 TL civarında fiyatı.
Taksiyle gelin, taksiyle gidin... başınız ağrımasın. Zaten alkol da var, en güzeli bu.
4-Açık Hava:Açık havada, masalarımızda cihazlarımızı sergileyip, oyunlar oynayacağız. İsteyen takaslık/satılık ürünlerini de getirecek, isteyen sergilik ürünlerini... Açık havada muhabbet, yeme ve içme olacak. Yanınızda getireceğiniz orijinal şeyler olursa bekleriz.
5-Sergilik:Ayrıca elinizde nadir ya da ilginç olduğunu düşündüğünüz, oyun, kitap, cihaz vs. varsa getirin bakalım, dokunalım! Masamızda sergileyelim, sonra alın geri götürün
6-Takaslık/Satılık:Retro ya da değil. Ne satmak istersen getir. Satamazsan takaslarız. Utanmazsak açık artırma bile yaparız... Daha önce denemiş olduğum ve ilgi de çeken bir yeni uygulama.
Elinizde takas için retro ya da değil, her şeyi getirin. Başka bir takascı genç de getirip, "abi ben PS3 GTAV vereyim, sen de şu Amiga Rick Dangerous'u bana takasla" muhabbetlerinin döneceği bir durum olacak. Ben açıkçası bir çok ilgi çekici şey getireceğim.
7-Arcade/Retro Turnuva:6 Tuşlu 2 kollu gerçek Arcade cihazımız da güzel oyunlarda kapışacağız.
Amiga'da Sensible da kapışmadan da olmaz!
Retroya ilgi duyan, oyun, bilgisayar seven, dostunu, eşini, çocuğunu da getirebilirsin. Bara gelenler bizi, cihazlarımız, takaslık/satılık ve sergilik ürünlerimizi de görüp aktif bir katılım sergiliyecekler.
Bunun haricinde kişisel olarak kime ne isterseniz hediye edin. Ben Amiga 1200 bekliyorum Oğuzhan'dan yine

Amacımız; aynı kafadan olan kişileri bir araya getirmek ve farklı bir pazar günü geçirmek olacak. Bakalım neler olacak

Yine video çekerim ve sizinle muhabbet ederim ona göre hazırlanın.
Özetle; arkadaşlarımız, dostlarımız gelin, her türlü mutlu olacaksınız! 17 Ağustos 2025 Pazar günü görüşmek dileğiyle