Gönderen Konu: Retrojen Fanzin Kış 2012, gönderi partisi oluşturuyor!  (Okunma sayısı 69883 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ragnor

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
Ynt: Retrojen Fanzin Kış 2012, gönderi partisi oluşturuyor!
« Yanıtla #60 : 04 Ekim 2012, 13:23:47 »
Hell, it's about time!  6/200

Çevrimdışı leventp

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #61 : 04 Ekim 2012, 15:51:24 »
Bana da geldi, okumaya kıyamıyorum.  8)

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #62 : 04 Ekim 2012, 16:33:49 »

Geldiiiii, geldiiii, benimki de geldi.  :D

Benimki 30/200 imiş.  8)

Emeği geçen herkese teşekkürler.  :)

Çevrimdışı Perpetual

• Retroman
« Yanıtla #63 : 04 Ekim 2012, 20:52:15 »
Benimki de geldi.

Çok teşekkürler :).

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #64 : 04 Ekim 2012, 23:13:54 »
güzel olmuş bence de yahu, bu sitedeki herkese kendi adıma teşekkür ediyorum, lakin derginin hedef kitlesi bu foruma kayıtlı olanlardan ibarettir, hedef kitleye kendimizi koymak biraz saçma ama nightlord'da yazısında çok haklı :D ayrıca, derginin arkasındaki bulmacayı ilk çözene kocaman bir hiç veriyoruz. acele edin!

Çevrimdışı Skate

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #65 : 05 Ekim 2012, 00:39:32 »
Bugün dergi eline geçen şanslı kişiler arasında ben de yer aldım. Henüz okumaya girişemedim ancak şimdiden emeği geçen herkese teşekkür etmek istedim. Okuduktan sonra daha düzgün bir yorum yapabilirim.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #66 : 05 Ekim 2012, 10:00:48 »
 Evet dun bana da geldi. Hatta simdi de "kargolandi" mail' i posta kutuma dustu. Soylendigi gibi performansi gercekten cok yuksek. Ozellikle inatci lekeleri yuzeye zarar vermeden temizlemesi super. Ayrica sindirim sisteminizi duzenliyor, yakit tuketimini azaltiyor, sivi hale gecmeden de buharlasabiliyor.

Dehset bir sey valla. Yazan, basan, maddi destek veren tum tayfanin eline saglik ve tesekkurler. Fakat ozellikle bu hadisenin bel kemigi olan kacik insan Arda' ya kcoaman bir tesekkur.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #67 : 05 Ekim 2012, 10:25:03 »
elimizde yüklü dergi kaldı, spread the word yani :D

Çevrimdışı Cengiz Demir

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #68 : 05 Ekim 2012, 12:53:14 »
Dün öğle yemeği sonrası , kahve eşliğinde 1 doz retrojen aldım.

Bugün yine kahve eşliğinde ikinci dozu da alacağım. 
Yalnız kutu bitince ne yapacağım diye kara kara düşünmekteyim.  :'(

Acaba işyeri hekimine gitsem bir kutu daha yazdırabilir miyim ?  ::)

Çevrimdışı darkBLACK

• Ön Kayıt
« Yanıtla #69 : 05 Ekim 2012, 15:10:58 »
Dergi, dün geldi! emeği geçen herkese teşekkürler...

Çevrimdışı fullgrim

• Retro Meraklısı
    • Adventure Attacks!
« Yanıtla #70 : 06 Ekim 2012, 17:12:20 »
   Önceki sayfadaki fotoğrafta görünen 15/200 numaralı dergi şu an elimde! [gerçi, fanzin perşembe günü ulaştı ama gözlerim yolu ile beynime ve bilinçaltıma ulaşması bugünü buldu]. Siyah beyaz baskının intikamı sayesinde, göz testi tadındaki birkaç sayfayı göz ardı edersek [kapakta da göründüğü gibi 'gülü seven dikenine... =)'. Bu arada, kapaktaki şey 'gül' değil mi? 99 derece miyop olduğumdan kara deliğe bile benzettim [ve hatta; dedim bu nasıl kara delik? Kırmızı bu!  ;D] çok güzel olmuş [birde, Deniz'in yazısının son bölümü 2 kez basılmış, artık Deniz, bundan 10 - 20 yıl sonra bile başka dergilerde bu olaydan bahsedecektir, böylece retrojen'in ünü muasır galaksiler seviyesine ulaşarak.. tamam tamam sustum =)].

Fanzin, 0. sayıdaki deneysellikten biraz daha oturmuş bir dergi kıvamına gelmiş, ama mutlaka karşılaştırma yapmak gerekirse tabii ki ilkler özeldir, ama ikincilerde güzeldir =). 3.'de Amiga'ya biraz daha fazla ağırlık verilirse hem özel hem de güzel olabilir [benim için]. Evet arkadaşlar, bu fanzin yılda 1 sayı çıksın ama, 'Herşeyin bir sonu vardır' sözünü tarihten silsin, ölene kadar devam etsin! Retro Kültür'ün kültürü de bu değil mi zaten? Teslim olmak yok! Ölmek yok! Altın Yumruk!! [Böyle bir film vardı =)]. Ölmek nasıl bir his? Bilmiyorum  ;)

Bu arada, okuyucu olarak biz de [herkes adına nasıl rahat konuşuyorum] her türlü [amelelik dahil] yardıma hazırız diyoruz:

Ben HIZIR!
EMRET!

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #71 : 06 Ekim 2012, 17:25:00 »
[birde, Deniz'in yazısının son bölümü 2 kez basılmış, artık Deniz, bundan 10 - 20 yıl sonra bile başka dergilerde bu olaydan bahsedecektir, böylece retrojen'in ünü muasır galaksiler seviyesine ulaşarak.. tamam tamam sustum =)].

Hahah, iki gün önce deniz mail atarak bu duruma dikkat çekmişti. Onun sözleriyle "artık tasarımda 64'ler kalitesine ulaştığın hatta geçtiğin tasdik olmuştur". Sıfırıncı sayıda da berk'in yazısına aynı şey olmuştu. Sanırım corel draw'ın bir yan etkisi olsa gerek.

Alıntı
Retro Kültür'ün kültürü de bu değil mi zaten? Teslim olmak yok! Ölmek yok! Altın Yumruk!! [Böyle bir film vardı =)]. Ölmek nasıl bir his? Bilmiyorum  ;)

Aslında bir sonraki sayıyı son sayı olarak düşünüyordum ben. Yani retrojen bir üçleme. 0,1,2 şeklinde. Fakat bu retrojen fanzinin sonu olacak demek değil. Yazarlarımız yazmak istedikçe yazıları gönderdikçe dergi elbette bir şekilde çıkabilir. Şimdilik yeni 2. sayı hakkında yazı isteğime en ufak bir tepki almadığımı düşünürsek,  üçlemeyi tamamlamamız bile çok ama çok zor olacak :) (ama olacak)

Alıntı
Bu arada, okuyucu olarak biz de [herkes adına nasıl rahat konuşuyorum] her türlü [amelelik dahil] yardıma hazırız diyoruz:

Ben HIZIR!
EMRET!

Retrojen'in bir yönetim kurulu var :) Bu kurul toplanırsa ne lazım, ne lazım değil anlayacağız. Ben sadece editörüm, ama angaryası çok bu işin. Görev almak isteyene iş çok, uyarıyorum :D

Son olarak eğer bir terslik olmazsa önümüzdeki aylarda ufak bir süprizim olacak fanzin konusunda.

Çevrimdışı hades

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #72 : 06 Ekim 2012, 17:48:57 »
Dergi elime geçti ama hemen bitti. Şaka yaptım. Daha okumadığım sayfalar var. Bu arada 0. sayıya bir göz atmak daha lazım.
Matahari'nin CPC için hazırlamış olduğu Turboload yazısı çok güzeldi. Spectrum'un load rutinini araklayıp Cpc için turbo load olarak kullanmak dahice bir fikir.
Nightlord ise döktürmüş. Retromanyak olmak kolay değil.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

Çevrimdışı Adamın Biri

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • Sadece bir müze...
« Yanıtla #73 : 06 Ekim 2012, 18:51:44 »
Son olarak eğer bir terslik olmazsa önümüzdeki aylarda ufak bir süprizim olacak fanzin konusunda.
Ne olduğunu biliyorum ve aylar sürmemesini diliyorum.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #74 : 06 Ekim 2012, 22:12:49 »
Ne olduğunu biliyorum ve aylar sürmemesini diliyorum.

Sürecek çünkü derginin biraz 100/150 kişiye dağılması lazım, şu anda yeterli kişiye ulaşamadık henüz.