Gönderen Konu: Diablo 3  (Okunma sayısı 22891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Diablo 3
« : 09 Nisan 2012, 18:19:42 »
 Aral, collector's surumunu sadece gece satisinda cikaracak ortaya. Blizzard CE paketlerinin uzun mesafe kargo olaylarina sicak bakmadigim icin de yurtdisi siparis opsiyonunu askiya aliyorum. Yani olurda gece satisina katilacak bir delikanli cikar, bir pakette sana alarim der. iste o delikanli kendini burada ifsa edebilir.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Perpetual

• Retroman
Ynt: Diablo 3
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2012, 20:11:19 »
Ben artık normalini ısmarladım.İlerleyen yıllarda sıfır gibi ikinci el collector'a talibim.Buradan duyurayım.O yüzden iyi bakın bu sete :).

Hem retro olacak kadar zaman da geçebilir belki :D.

Ben asıl diablo 3 için çıkan kitapları nasıl alabiliriz onun peşindeyim.İngiltereden isteyecek olan varsa bize de alabilir mi ? (Diablo 2 için de var mıdır acaba)
Hiç olmadı ilerde pdf olarak bulabilir miyiz sizce ?

http://www.sendit.com/books/diablo-iii-limited-edition-guide/10600966.html
http://www.sendit.com/books/diablo-iii-signature-series-guide/10600965.html

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2012, 20:49:05 »
hmm diablo3'ü bekleyen bir tek biz değilmişiz demekki (5 kişilik bir grup olduk da, geldiği gibi saldırıp kesicez ne kadar şeytan varsa). Hatta geçenlerde bir blog girdisi yapmıştım bu konuda: http://arda.kisafilm.org/blog/?p=769

Gece satışıyla ben ilgilenebilirim ama nerede olacağı önemli. Yani eğer bizim eve yakın bir yerde ise güzel olur aslında, macera işte.

Fakat ben bakındım gece satışı ile ilgili birşey bulamadım. Nerede detaylar?

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2012, 21:28:19 »
 Ne mubarek bir insansin sen oyle refciim. Canim benim yav. Hem sana sira falanda verirler, zorluk cekmezsin kuyrukta :D

http://www.merlininkazani.com/Diablo_3te_Turkiye_gece_satisi_olacak_mi-haber-49516p1.html

Buyuk sehirlerde ki D&R' lar yapiyor bu isi. Yakinda resmi bir aciklama gelir zaten.

@Perpetual
 Kitap kolay. Tr' ye kitap gondermeyen store yok neredeyse dunyada. Ama eski surumler dahil ortaya karisik istiyorsan ebay ve amazon tek yol.

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2012, 21:51:31 »
Diablo 3 de Starcraft gibi online-pass sistemi gerektiriyorsa protesto edip almayacağım. PC'de para vermeye değer olarak düşündüğüm birkaç oyundan biri idi Diablo 3.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2012, 22:37:09 »
Buyuk sehirlerde ki D&R' lar yapiyor bu isi. Yakinda resmi bir aciklama gelir zaten.

tamam açıklamayı yakalarsan haber ver, biz organize ettik, gece satışı olursa kuyruğa gireceğiz arkadaşlarla :D

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2012, 22:47:44 »
açıklamayı yakalarsan haber ver

Su andan itibaren yegane onceligim bu. Guc ve bilumum alengirli fayda bizimle olsun.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2012, 16:50:33 »
 Millet ce paketle gelecek USB bellek ve Diablo kafatasina takmis vaziyette. Tek niyeti kic kadar bir kafatasi figuru almak olan bebeklerle ugrasmakta varmis Diablo yolunda. Hayir, Aral bize dost degil. Adamlar talebi gorup kol boyu bir fiyat ayari cekebilir. Ne de olsa daha hic bir aciklama yapmadilar. Shit!

Çevrimdışı Perpetual

• Retroman
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2012, 21:21:55 »
Aslında ben de çizim kitabı ve flash bellekteki Diablo1 ve 2'i almak isterim ama artık almış oldum. (müzik cd'de hoş olur aslında). Diablo 2 hd patch çıkarsalar da güzel güzel oynasak :) full hd ekranlarda.

İlerde denk gelirse...col. ed.  için uğraşmaya niyetim yok.Adam gibi rahat rahat (netten ve stok sorunu olmadan) satsınlar da alalım.Ne bu işkence...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2012, 18:16:48 »
 Hazir konusu geciyorken Blizzard' in koleksiyonluk ekipman anlayisina bir goz atalim.

Her sey 2000 yilinda piyasaya surdukleri Diablo 2 collector's edition ile basladi denebilir. Daha buyuk bir kutu, tam tesekkullu bir D&D masa ustu oyunu, strategy guide, ost CD, behind the scenes DVD ve her koleksiyonerin zayif noktasi olan limitli baski. Evet, bu surum tam olarak 70.000 adet ile sinirlandi ve her kutunun altina limit numarasi basildi.

Aslinda video oyun dunyasi acisindan dramatik bir tablo cikmisti ortaya. Amiga zamanlarinda regular paketlerden cikan seylerin 2000' li yillarda ki karsiligiydi bu. Yani collector's/special/limited gibi ayrica para odeyerek edindiginiz surumler size gercek bir paket icerigi sunabiliyordu. Diger taraftan regular surumlerdeyse basili bir manual bulunca kendinizi sansli hissediyordunuz. Tabii bu yavan akiminin sebebi/oncusu Blizzard degil, maliyeti dusurmek adina retail kutuyu terk edip DVD Jewel Case icinde oyun satmaya baslayacagini duyuran Electronic Arts' dir.

Blizzard bu collector's hareketinden memnun kalmis olacak ki sonra ki oyunu WarCraft III: Reign of Chaos icin de bir collector's edition surer piyasaya, 2002 yilinda. Yine bol icerik ama farkli bir kutu soz konusudur bu sefer. Zira Blizzard gunumuzde kullandigi geleneksel collector's surum ambalajini ilk defa bu oyunda denemistir; Ustu yapay deri kivaminda kaplamaya sahip "slide box" olarak tabir edilen sert mukavva bir kutu (Bu kutu boyuna aciliyordu. Gunumuz ce paketleriyse enine). Ayrica limit hadisesi bir sekilde rafa kalkmisti.

Bir sonra ki oyun olan World of Warcraft' in koleksiyon surumu kutunun da nihayi surumu olur (StarCraft II haric). Icine dehset bir coffee table book, oyun kartlari, ost CD gibi zamazingolar tikilmis yakisikli bir kutu. Yemede yaninda yat. Nihayetinde Burning Crusade eklentisi ile bu surumler bizim gibi 3. dunya ulkelerinde de satilmaya baslamistir. Cok seye kadir bu kutu kendi efsanelerini, piyasasini ve koleksiyon aliskanligini yaratarak yoluna devam ediyor diyebiliriz. Somur bizi Blizzard!

Fakat Blizzard' in hic hoslanmadigim bir uygulamasi var koleksiyonculuk adina. Bildiginiz gibi her yil Blizzcon adinda bir organizasyon yapan sirket, sadece o organizasyona ozel seyler satiyor orada, ozellikle statue ve bust. Limitli uretilmis bu zamazingolara sahip olabilmenizin tek yolu Blizzcon' a katilmak. Aksi takdirde heyecanli ebay aksiyonlari sizi bekliyor demektir, kol boyu fiyat farkiyla.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2012, 22:00:01 »
perpetual:
diablo 2 için hd patch var (resmi bir yama değil) ama sonucu görünce oyunun bu kadar geniş bir oyun alanı için tasarlanmadığını görüyorsunuz. Lakin yaratıkların spawn olma uzaklıkları HD görüntünün mesafesinden daha kısa (ekranın dışında değil, içinde beliriyorlar), ayrıca haritaların köşesine geldiğinizde normalde görünmeyen alanların boş kaldığını görüyorsunuz, yani eğer hd sürüm yapacaklarsa o kısımların da doldurulması gerekecek, bu blizzard için bile fazla kaçar, haritalar autogenerate, bazı mapler sabit falan, karışık iş. En temizi direk d3'e geçmek, diablo 2'den çok farklı değil nede olsa. EOB'un muadili Legend of Grimrock çok başarılı olmuş, bak yazınca canım çekti şimdi gidip bir iki kat aşağı ineyim hemen...

Shax:
Beylikdüzü Mediamarkt'da ilgini çekebilecek collectors edition kutular var, gün geçtikçe eskiyorlar, hatta bazılarının barkod etiketleri solmaya yüz tutmuştu. Aynı zamanda adamlar bir figür reyonu açtılar kesin haberin vardır lakin bir t2 kellesi vardı, starwars serisi, indiana jones ve hatta lotr'in sauron'u.
Starcraft II'nin "normal" kutusu öyle çok etkileyici değildi (yurt dışından), ama kesinlikle jewel case'den iyidir. Valla 250 liraya kadar çıkarım usb version için (collectors demiyorum bak), yoksa insan gibi 100 liradan alıcam kutuluyu.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2012, 23:19:29 »
 G+' ta gordum o cektigin fotografi. Bu arada t2 kellesi bu ise http://www.sideshowtoy.com/?page_id=4489&sku=83331&ref=search1111 benim mediamarkt' a ugramam lazim zira bir statue kapisi daha cikmistir bana bu memlekette. Yok oyle ufak tefek 6" falan satiyorlarsa pek bir cacik olmaz. Merak etiim hakkaten simdi.

Starcraft II kutusu derken, ce surumu diger blizzard ce surunlerinden farkli aciliyor diye soyledim. Yoksa bilmem ben normal surum falan, yolda gorsem basarim tekmeyi :D Ayrica barkodlarina bakacagina oyunlarin isimlerine baksana collector's surumlerin.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #12 : 19 Nisan 2012, 14:41:40 »
 Simdi biraz arastirdimda, buyuk ihtimalle sattiklari figurler Jedbang collectibles ithalati. Hatta cogunlukla action figure. Zaten Jedbang kendi on-line satis sistemine sahip. Hatta pre-order bile aliyor. Ama en temizi memleketinden siparis etmek yine. http://www.sideshowtoy.com/listing.php?search=Video%20Game%20Collectibles Bu sezonun parcalari, Arthas dudagini bukmus bana bakiyor mesela.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #13 : 19 Nisan 2012, 17:49:57 »
t2 kellesi minik idi ya. taştan falan yapılma tarzı, küçükken dibini yaladığımız (tuzlu bir hissiyat veren) düğünşekerlerindeki melek kız figürleri tadında bir malzemeden bina olmuştu büyük ihtimal. Tabii kutunun içinden pek anlaşılmıyor.

diğer figürler de var, yani 6" büyüklüktekiler de var bolca, ama daha büyükleri de var, bir de koca koca kutular var, içleri görünmüyor. Sanırım bilenler alıyor onları.

Yanlız gidersen beklentilerini düşün tut, o reyon beni sadece 3 dakika oyalayabildi.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2012, 13:44:12 »
yarın 3 günlük open beta başlıyor. Oynamak isteyen client'ı şimdiden indirsin (battle.net hesabınızın içinden)