Gönderen Konu: Prometheus: Al, bunu izle!  (Okunma sayısı 19694 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
Ynt: Prometheus: Al, bunu izle!
« Yanıtla #30 : 07 Ocak 2017, 12:31:59 »
Yarın doğumgünü partimiz var.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #31 : 08 Ocak 2017, 01:50:17 »
tannhauser geçidinde parıldayan c-ışınlarının altında pastasını kestiğimiz ve en sevdiğimiz villain ödülünü alan Roy Batty'e saygılarımla. :)
(rutger hauer olmasa nasıl olurdu roy, meraktayım)

neyse 2049'dan linkler verelim yine:

https://www.youtube.com/watch?v=haXvp8M9Cog

bu ara birsürü görüntü düştü internete. Arayan bulur :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #32 : 13 Ocak 2017, 21:40:18 »
Link verdigin videoyu izlemeye korkuyorum. Neden boyle sacma bir yaklasim sergiledigimi bilmiyorum ama icimden gelmiyor su asamada izlemek.

Bir de "Alien: Covenant" haberi verilmisti. Kaciranlar olmustu belki.
https://www.youtube.com/watch?v=H0VW6sg50Pk

Tabii yine evveli anlatiliyor. Boyle giderse son film big bang konulu olacak (Alien XXXII: Nothingness)
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #33 : 09 Mayıs 2017, 08:35:26 »
Yeni alien hafta sonu geliyor, bugün de blade runner için yeni trailer gelmiş.

https://youtu.be/gCcx85zbxz4

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #34 : 09 Mayıs 2017, 15:49:49 »
En az 1 hafta sonra gidiyorum benim acimdan kritik onemi olan yapimlari izlemeye. Sinemada nasil film izlemesi gerektigini bilmeyen sigir surusunde seyrelme olabilmesi icin en az bir hafta dinlendirme sart. Tabii bu nihai sinema lezzetine ulasacagim anlamina gelmiyor fakat az sayidaki sigirla daha kolay basedebiliyorum. Guzel bir seyir icin dogru zamani hissetmek, ulke insaninin dilinden anlamak ve biraz da hayvan gutmenin temellerini bilmek gerekiyor.

Çevrimdışı matahari

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • The Blog of Mert Börü
« Yanıtla #35 : 09 Mayıs 2017, 17:47:30 »
Kimseye soz verme abi biletler benden :)

Eğer teklifiniz hala geçerliyse, mısır + gazoz (ve hatta çıkışta bira) da benden, sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #36 : 09 Mayıs 2017, 18:17:14 »
Ne demek abi, sen gunu soyle yeter :)

Çevrimdışı matahari

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • The Blog of Mert Börü
« Yanıtla #37 : 09 Mayıs 2017, 21:40:03 »
Guzel bir seyir icin dogru zamani hissetmek, ulke insaninin dilinden anlamak ve biraz da hayvan gutmenin temellerini bilmek gerekiyor.

Saydığın bu güzide vasıfların hiçbiri bende mevcut değil, gün/saat konusunda senin karar vermen daha doğru olur. ;)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #38 : 09 Mayıs 2017, 23:03:58 »
Kimseye soz verme abi biletler benden :)

Eğer teklifiniz hala geçerliyse, mısır + gazoz (ve hatta çıkışta bira) da benden, sevgili kardeşim. :)

teklifiniz hala geçerliyse mısır ve gazozu yiyip bedava bilete konmak isterim. :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #39 : 09 Mayıs 2017, 23:16:32 »
Saydığın bu güzide vasıfların hiçbiri bende mevcut değil, gün/saat konusunda senin karar vermen daha doğru olur. ;)

Su gunden itibaren haftanin herhangi bir gunu ve saati benim icin uygun. Sirf istedigim zaman gidip Alien: Covenant izleyebileyim diye aile kurmadim abi ben, o kadar genis genis musaitim yani. Bu durumda zaman ve mekan konusunda senin secim yapman daha uygun olacaktir. Misir ve gazoz icin yapmayacagim sey, uymayacagim durum yok :)

Not: Abi illa besleyelim falan dersen besleriz. Bunun ic/dis parazit asisi var, sistemler arasi nakil evraklariyla ugrasmak var, karantina proseduru, topluma kazandirilmasi derken turlu hadisesi burokraisisi var. Biraz cekiniyorum ayrica kendilerinden :)

teklifiniz hala geçerliyse mısır ve gazozu yiyip bedava bilete konmak isterim. :)

Ne demek mosyo? Sizi de aramizda gormekten buyuk bir seref duyacagiz. Bedava biletinizi simdiden hazir bilin. Rica etsem bir zaman belirleme hususunda ki fikirlerinizi ogrenebilir miyiz?

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #40 : 10 Mayıs 2017, 09:02:12 »
Bir Alien: Covenant etkinliği organize edin, uyanlar katılsın o zaman. Bir de etkinlik önü-sonu mini aktivitesi olabilir...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #41 : 10 Mayıs 2017, 12:32:49 »
Daha fazla konak daha fazla xenomorph :)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #42 : 11 Mayıs 2017, 08:12:57 »
bu cumartesi günü gece saat 00:40 seansı var, salonda kaç kişi uyur acaba?

https://www.cinemaximum.com.tr/biletleme/~step~session~tarih~13-05-2017~sinema~marmara-park~film~yaratik-covenant

bu arada dün atilla dorsay bizim okulu ziyaret etti, kendisi 20 sene önce z1 film atölyesinde hocam olduğu için biraz muhabbet ettik, covenant'tan çıkıp gelmiş, bana filmi anlattı :D Yorumlarını da birinci ağızdan aldım, o da bir alien hastası imiş, fakat bundan memnun kalmamış, beklentileri düşük tutalım.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #43 : 11 Mayıs 2017, 11:05:25 »
 Dorsay bir alien hastasi olsa bile, eger o memnun kalmadiysa bizi fazlasiyla memnun edecek bir yapim var demektir perdede. Benim Atilla dorsay' dan anladigim bu duz bir sinema seyircisi olarak.

Bir sinemaci olarak sinema mekanini sen belirlersin diye dusunuyorduk zaten. Hatta bilet kesme, koltuk gosterme falan hep sana guveniyoruz :D Ozel mesajlarini da okumani umuyoruz tabii.

Çevrimdışı matahari

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • The Blog of Mert Börü
« Yanıtla #44 : 11 Mayıs 2017, 12:07:01 »
Bu konuda Shax'e katılıyorum; her ne kadar Atilla Dorsay'ı çok sevsem, saysam, bilgi ve görgüsüne hürmet etsem, Emek Sineması hususundaki duruşuna saygı duysam, bir dönem Alin Taşçıyan ile birlikte hazırladığı TV programlarını kaçırmamış olsam, Matrix ile ilgili atonal yorumlarını hoşgörsem, ve -belki de en önemlisi- değişen devire rağmen İstanbul beyefendisi çizgisini hiç bozmamış olmasına hayran kalsam da, nedense onun beğenmediği filmleri pek beğenirim. Bu bağlamda kendisinin Alien:Covenant'tan memnun kalmamasına, sıradan bir sinema izleyicisi olarak pek memnun oldum. ;)

00:40, Tekirdağ il sınırı... :o - Yan çizmek gibi olmasın ama, maalesef yer/saat konusunda temponuza ayak uyduramayacağım. Düzenli olarak, günde 15 saat haftanın 7 günü çalışıyorum. Film bitişi Beylikdüzü'nden eve dönmem sabah 04:00 civarında olur, bu da ertesi gün çalışamayacağım anlamına gelir. Bu sebeple mazeretimi bildiririm.

Mısır, gazoz ve çıkışta bira teklifim her zaman için geçerlidir! Bir başka etkinlikte buluşabilmek dileğimle, sizlere iyi seyirler dilerim.