Gönderen Konu: Ne alirsan 40 teelee...  (Okunma sayısı 24776 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: Ne alirsan 40 teelee...
« Yanıtla #30 : 23 Ağustos 2012, 03:11:57 »
Iprahim BILGIN arkadasimiz yarismaya Kayseriden katiliyor. Hayali bir gun tuttugu birini becerebilmek.

"KOLEKSİYONERLER İÇİN COMMODORE 64" demiş ipraim. Biraz koleksiyonerlik yanım var evet, demek beni kastediyor. Öyle ki hedef kitle biziz. Ferrarimin bagajında yer kalmış olsa alırdım, malesef bugün dolu.

Çevrimdışı Gokhan Ozkan

• Retroman
« Yanıtla #31 : 23 Ağustos 2012, 09:40:40 »
Elinde bilgisayar olan fahiş fiyat istiyor. Amaç
Kazıklayabildiğin kadar kazıkla insanı.

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #32 : 24 Ağustos 2012, 01:46:43 »
  Iprahim BILGIN arkadasimiz yarismaya Kayseriden katiliyor.

Kayserili arkadaşımıza karşı koyulmaz bir teklif yaptım. Sattığı setin aynısından elimde bulunduğunu ve kendisine 5000 TL'ye bırakabileceğimi söyledim. %100 kâr ederek satabileceği bir ürün daha! Kabul edeceğini tahmin ediyorum.  ;D

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #33 : 24 Ağustos 2012, 03:03:39 »
 :D :D :D (Alco gulusu) O halde ne duruyoruz? Hepimiz ipraama satalim retrolari! Anlasilan o ki, retro alemini kurtarmak icin gonderilecegi soylenen mesih ta kendisi oluyor. Hatta kutsal retro kitabinda soyle mujdelenmistir kendisi; Ha$irt 3/1: Biz o'nu kesif cemen kokulari icinde gonderecegiz. Suphesiz ki ileri ticari zekasi ayrica isaret olacak.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Cengiz Demir

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #34 : 31 Ağustos 2012, 16:11:59 »

Demek ki Kayseri ' liler hakkında söylenenler şehir efsanesi değilmiş..  ;D

Not: Forumda Kayseri' li  arkadaş/lar varsa sözüm meclisten dışarıdır.  :)

Aboouuvv o ne oyle lan :D
 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-koleksiyonerler-icin-commodore-64-97021029/detay
 http://i.imgur.com/d1aCi.png

Iprahim BILGIN arkadasimiz yarismaya Kayseriden katiliyor. Hayali, bir gun tuttugu birini becerebilmek. Insan olmasina luzum yok diyor, oda sicakligindan hallice olsun kafi...Basarilar diliyoruz efendim.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #35 : 21 Kasım 2012, 14:31:29 »
 http://www.sahibinden.com/arama?userId=4655195&language=tr&hasSecureTrade=false

Slogan basit;  ...ARCADE OYUN MAKİNESİNDE!

Musterinin gozunu boyayan sahte sloganlar, cin oyunlu sozlesmeler yok! Kiralama ya da fifti fifti kazanc paylasma durumu olabilir. Makinalar 0,50 - 1 lira arasi ayarlanabilir, dugme ya da kol bozulursa usta gonderilir.

Raslantiya bakin, cerkezkoy tem giselerinin orada denk geldim kendisine. Tam "disket/kaset oyunlarin orijinal mi?" diye soracaktim ki, ciuuv ciuuv diye gaza basti cekti gitti arabayla egzozuna boguldum, gozumde tomurcuk yaslar agir agir dogruldum... Sizin icin fotografini cekmeyi ihmal etmedim tabii.

http://i.imgur.com/YRMLV.jpg

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #36 : 22 Kasım 2012, 15:12:54 »
Valla çok enteresan insanlar bunlar. "Boş attım dolu tuttum" cümlesini gönül rahatlığı ile kullanabilecek insanlar.

Hayırlı işler ne diyim. Biraz daha düzgün yapsalar ilanları ne güzel olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-rad-mobile-araba-yarisi-kabininde-105557502/detay

"((Resimdeki makineler orjinal makinesidir ve pahalıdır))"
iki parantezle güçlendirilmiş metin, aynı zamanda yayılım/yankı efektini görselleştirmiş oluyor. Tesbit yerinde. "Orjinal makineler pahalıdır, çakması ise bizde"

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #37 : 25 Kasım 2012, 00:23:31 »
 Sattigi maldan zerre bok anlamayan, musteriyide oyle sanan tuccar modeli surpriz degil bu memleket icin. Bu acidan bakarsak zararlari yok ne istedigini bilen adama. Asil tehlikeli olan, ermis ayagina ortada dolasip suratiniza gulen, fakat cikar soz konusu oldugunda madik atmaktan cekinmeyecek adamlar.

Mesela paso kardeslik ayagina bos kiyaklar gecerler herkes onlarin oldugu tarafa bakarken; Boyle bir ermis, dunyevi olaylari asmis, cicek cocuk havasi vardir tavirlarinda; Hep onemsiz bir seymis gibi bahseder hirsla bagli olduklari seylerden, size de bunu onerirler. Her daim yardima hazirdirlar erekte vaziyette, sozde maddi hic bir seyi sklemezler; Fakat tum bunlarin arkasinda yatan tek sey ucuza/belese ne koparabilirim dusuncesinden baska bir sey degildir. Al sana evriminin dorugunda bir omurgasiz.

Sonuc itibariyle butun canlilar ayni sekilde evrilmediler. Hepimiz kardes degiliz demek sadece pacaciya minnet etmeyen biz omuragalilara ait bir onur. Hos, guclu bir his bu. Ne demis bir bilen; Biz omurgalilarla kardesiz (Ha$irt 6-13)

Hissediyorum, gelecekte super hadiseler donecek bu baslik altinda.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #38 : 30 Kasım 2012, 14:14:02 »
Mesela paso kardeslik ayagina bos kiyaklar gecerler herkes onlarin oldugu tarafa bakarken; Boyle bir ermis, dunyevi olaylari asmis, cicek cocuk havasi vardir tavirlarinda; Hep onemsiz bir seymis gibi bahseder hirsla bagli olduklari seylerden, size de bunu onerirler. Her daim yardima hazirdirlar erekte vaziyette, sozde maddi hic bir seyi sklemezler; Fakat tum bunlarin arkasinda yatan tek sey ucuza/belese ne koparabilirim dusuncesinden baska bir sey degildir. Al sana evriminin dorugunda bir omurgasiz.

Böyle ileri geri konuşuyorsun, sonra adımız elitiste çıkıyor. Halbuki sen de; üç-beş çapulcuya selam uçursan, ürkek tavşan nidasıyla "biri aldanır diye endişe duysan" veya ne bileyim "acaba demekten kendini alamasan" falan sorun olmaz. Nasıl olsa bu sirkte herkese göre bir gösteri var.

Kıssadan hisse; eğer bünyende çevirmen, bilişim piyasaları uzmanı, fütürist, taktik danışmanı, onaylamacı, çaktırmadan pr cı, kucaklayıcı, babında mesajcı, alternatif arayışcı, öngörücü ötesi, önce fırçalayıcı sonra arpasını alınca suspuscu vasıflarını barındırıyorsan sana her yol mübahtır.

“Onlar ki laf ile verirler dünyaya nizamat, Bin türlü teseyyüp bulunur hanelerinde”

Çevrimdışı leventp

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #39 : 02 Ocak 2013, 01:24:18 »
275 TL, "kolisinde", sıfır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-kolisinde-commodore-64-saka-degil-gercek-108095563/detay

"Quick Gun Turbo" model joystick enteresanmış yalnız, ilk kez görüyorum.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #40 : 05 Ocak 2013, 14:40:21 »
 Kullanmaya firsat olmamista, sifirmista... Yahu ne salak insanlar bunlar. Bakin bold tekrarliyalim; Salak!  Adam gibi "satiyorum" de, dotunden senaryo uydurmanin alemi ne?

Yahu bu kadar uc kagitci, bu kadar riyakar, bu kadar ucuz bir millet daha var olmaz dunya uzerinde. Belki bir de araplar... Ama kesinlikle daha beter degil. Nasil bir maymun cehennemi bu be? Captain Leo Davidson sikiyosa buradan kacsin gorelim.

Çevrimdışı Cengiz Demir

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #41 : 05 Ocak 2013, 18:52:41 »
Yahu bu kadar uc kagitci, bu kadar riyakar, bu kadar ucuz bir millet daha var olmaz dunya uzerinde. Belki bir de araplar... Ama kesinlikle daha beter degil. -

Çinlileri es geçmişsin..  ;D

Satın aldığı "sahte" harici diskin içerisinde ağırlık yapması için iki civata somunu ve verilerin kaydedilmesi için 128 MB büyüklüğünde bir flash sürücü bulunuyordu.
Çinli korsanlar, 128 MB boyutundaki diskin üzerine sürekli veri yazılabilmesi için bir yol bulmuş ve diskin kapasitesinin "sınırsız" olmasını sağlamışlardı.

http://dunya.milliyet.com.tr/cinliler-bunu-da-yapti-/dunya/dunyadetay/12.04.2011/1376297/default.htm

Çevrimdışı fullgrim

• Retro Meraklısı
    • Adventure Attacks!
« Yanıtla #42 : 06 Ocak 2013, 00:49:46 »
Commodore C386 SX-LT Notebook bilgisayar, sadece 5.000,00-.TL!

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-commodore-c386-sx-lt-66777854/detay

"kendisini değil fotoğrafını bile bulmak neredeyse imkansız.

inanılmaz derecede nadir bulunan bir ürün"

Zor bulunuyorsa istediğim fiyattan satarım diye düşünmüş arkadaş, ne diyelim; iyi satışlar.

Aynı bilgisayar ebay Almanya'da 20€'ya satılmış:

http://www.ebay.de/itm/COMMODORE-C-386-SX-LT-COMPUTER-NACHLASS-DACHBODENFUND-HAUSHALTSAUFLOSUNG-/110865842322?pt=Klassische_Computer&ssPageName=RSS:B:SHOP:DE:101&hash=item19d01e8092&nma=true&si=RjmqcK3KbXjQFGzI%2FIzC%2BfouX1Y%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

5.000 parçalık müzemde yer açıldığı an 5.000 TL'yi sayıp koleksiyonuma ekleyeceğim, hem windows 3.1 uyumluluk listesinde de adı geçiyor, asla kaçmayacak nadide parça!  ;D

Çevrimdışı Cengiz Demir

• Retro Meraklısı
« Yanıtla #43 : 22 Nisan 2013, 19:17:43 »
Gırgır geçmek de parayla   ;D

1500 Lira

Kapak ilana tam olarak uyum sağlamış..  ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-yazili-basili-urunler-girgir-dergisi-11-eylul-pazar-1977-122317148/detay#

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #44 : 24 Nisan 2013, 10:12:13 »
Oy oy oooyyy!!! Ben bir an set olarak satıyor sandım. Meğer tek bir dergi için 1500 TL istiyormuş.  :o
Klasik repliğimi tekrarlayayım; ya para saymayı bilmiyor, ya dayak yememiş.  ;D