Gönderen Konu: 7DX 2012  (Okunma sayısı 33142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
7DX 2012
« : 30 Kasım 2012, 14:40:17 »
Bu yıl partinin 15-16 Aralık tarihlerinde olacağını öğrendik. Partiye 2 hafta kaldı ve henüz parti sitesinde herhangi bir hareket yok. Daha bunun kayıt işlemleri var, gaza gelme safhası, son birkaç gün kala ne yapsak acaba düşünme ve harekete geçme safhaları var. Ortalık olması gerektiğinden daha sessiz ve hareketsiz sanki... Bu yıl biraz geç mi kalındı, yoksa ben mi gaza gelmek için erken davrandım?

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Ynt: 7DX 2012
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2012, 15:22:32 »
 1 ay ertelemisler abi, asil tarih 15-16 Ocak :D http://i.imgur.com/SZcXQ.png

Umuyorum gecen seneki kadro yine orada olur. Bulusmak icin sabirsizlaniyorum. Ben kisir yapacagim, belki bir iki tepsi ispanak boregi. Ama kesinlikle un kurabiyesi degil. Cunku un kurabiyelerini kimse sevmiyor. Altin gunlerinin finaline bakin, tabaklarda kalanlar hep un kurabiyeleridir.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2012, 15:42:08 »
Ispanak böreği girişimini ve un kurabiyesi protestonu gönülden destekliyorum. Anlaşılan bu yıl Wild Compo'da tüm puanlarım sana gidecek.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2012, 21:53:39 »
Uzun uğraşlar sonucu ele geçirdiğim cep televizyasına spectrum bağlamayı başardım. Görüntü bayağı b*ktan en azından ortama bir spectrum kurabileceğim.

Ben bu yılki programımıza mutlaka boğaz kenarı sütiş kahvaltısını ekleyelim derim. Geçen sene ziyadesi ile güzel olmuştu o aksiyon.

Ayrıca bir de retrojen standına ihtiyacımız var, yorgunluktan dolayı dergiler elde kaldı, postalayamadım. Orda bi 40-50 tane dağıtalım. Biri banner ayarlasın!

ben de haşlanmış yumurta ve karpuz getireceğim.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2012, 22:13:12 »
 Bir adet banner tamam.

Ben bu yılki programımıza mutlaka boğaz kenarı sütiş kahvaltısını ekleyelim derim.

Bogaz kenari muthis kahvalti, siddetle ve cok fena katiliyorum.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2012, 11:52:14 »
Ben bu yılki programımıza mutlaka boğaz kenarı sütiş kahvaltısını ekleyelim derim. Geçen sene ziyadesi ile güzel olmuştu o aksiyon.

Geçen seneki Emirgan Sütiş tecrübemize istinaden bir senedir sabahları tavuk suyuna çorba ve muzlu süt içiyorum. Ama hala gözüm kapalı Z80 kodlayamıyorum. Bu durumda matahari beni kafaya almış olabilir mi?

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2012, 13:35:48 »
Alıntı
bir senedir sabahları tavuk suyuna çorba ve muzlu süt içiyorum. Ama hala gözüm kapalı Z80 kodlayamıyorum.

Büyük ustalar sırlarını yeni nesillere asla tam olarak aktarmazlar. Mutlaka bir şeyleri eksik söylerler. Tavuk suyuna çorba ve muzlu sütün yanında bir şeyler daha olmalı. Zeytinyağlı enginar olabilir mesela! Bunu deneyerek Z80 kodlamanın sınırlarını zorlayacak doğru yolu bulabilirsin Alco...

Geçen sene kahvaltıyı tatlı sabah uykusundan uyanamadığım için kaçırmıştım ama bu kez kesinlikle kaçırmamak niyetindeyim. Z80'de öğrenmem gereken çok şey var. Ben henüz ezogelin çorba + beyaz şarap safhasındayım...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2012, 14:15:38 »
 Yemek7DiX 2012

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #8 : 01 Aralık 2012, 16:02:49 »
Yemek7DiX 2012

Coding Bahane Mönü Şahane!

Geçen sene kahvaltıyı tatlı sabah uykusundan uyanamadığım için kaçırmıştım ama bu kez kesinlikle kaçırmamak niyetindeyim. Z80'de öğrenmem gereken çok şey var. Ben henüz ezogelin çorba + beyaz şarap safhasındayım...

Yaa evet, geçen seneki müthiş muhabbetin tek eksik kalan yanı seni kahvaltı esnasında uykuda bırakmamızdı. Neyse bu sene hem sen hem Behlül tam kadro orada olun. Hatta pastcılar kralı da gelirse seviniriz.

Çevrimdışı behlul

• Retromanik
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2012, 20:18:21 »
Valla iki hafta içinde ölmezsem muhakkak orada olacağım.

Çevrimdışı yatuyu

• Retroman
« Yanıtla #10 : 02 Aralık 2012, 20:34:35 »

Yaa evet, geçen seneki müthiş muhabbetin tek eksik kalan yanı seni kahvaltı esnasında uykuda bırakmamızdı. Neyse bu sene hem sen hem Behlül tam kadro orada olun. Hatta pastcılar kralı da gelirse seviniriz.

selam alco ve diger arkadaslar;
gelmek istiyorum fakat elimde product yok, ayrica site falanda yok ortada gaza gelip wild intro falan yapayim, domino belki yirmiyi msx'e port eder belli olmaz...

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #11 : 03 Aralık 2012, 02:24:56 »
Alıntı
elimde product yok

Bak shax ıspanak böreği yapıyor, ref karpuz yetiştiriyor parti için, ben tavuk suyuna lga775 cpu çorbası yapacağım, bunu duyan alco mutlaka muzlu süt ile gelir, sen de pasta falan getirirsin artık. Hatta düşüreceğin taşı da getirip iki product ile katılabilirsin partiye. İki yıldır ekiyorsun bizi (sadece parti için değil, komple ekiyor adam) ama bu kez kaçışın yok. Yatuyu gelmezse Zomco'yu feshediyoruz arkadaşlar. Bu kadar da büyük konuşuyorum...

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #12 : 03 Aralık 2012, 03:29:01 »
 Peeehh! Product yokmus :D Pasta ne gune duyor kardesim. Tarihe Zomco' yu dagitan adam olarak gecmek istemezsin. Bence de tasini topragini al gel.

Not: Mesela frambuazli bir product olabilir . Olmadi orman meyveli bir iki kap danino. Gordugun gibi secicilik yok.

Çevrimdışı behlul

• Retromanik
« Yanıtla #13 : 03 Aralık 2012, 19:08:29 »
Bu arada site ne zaman güncellenecek bir haberi olan var mı ?Kayıtlar falan ne zaman başlayacak acaba...

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2012, 10:54:56 »

Bu arada site ne zaman güncellenecek bir haberi olan var mı ?Kayıtlar falan ne zaman başlayacak acaba...

valla şimdiye kadar ayın 15'inden önce açılmadı parti web sitesi. Açılınca haberimiz olur nasıl olsa. tr-demoscene forumlarını takip etmek lazım.