Gönderen Konu: Niye kimseden ses çıkmıyor?  (Okunma sayısı 12609 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: Niye kimseden ses çıkmıyor?
« Yanıtla #15 : 14 Şubat 2013, 23:11:06 »
Benim ses çıkarmamamdaki en büyük etken, işyerimdeki McAfee Web Gateway 7'dir. Her nedense bu gateway CGTR gibi birçok forumu engellemezken, retrojen'i bloklamakta.

Sanırım yakında bu sorun çözülür, sorun sitenin henüz review edilmemiş olması. Trustedsource'a ekledim, birkaç güne kalmaz engel kalkar. Acaba başka böyle kaç filtre var, bu üçüncü güvenlik sitesi kaydı oldu. Böyle her site kurduğumuzda bir checklist yapmak lazım, sıra sıra review request etmeli.

Çevrimdışı Ragnor

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2013, 00:04:49 »
Yazacak uygun başlık arandıktan sonra bunun gayet manidar olacağına karar verdim.

Sessiz sedasız değişmiş retrojen'in tasarımı. Bundan sonra siteyi açtığımızda gözlerimize avuç dolusu acı biber sürüyormuş gibi hissetmeyeceğiz. Emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim.

Konuyla ilgili video: http://youtu.be/o4mQ-4FgqYE?t=4m11s

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2013, 00:13:15 »

Sessiz sedasız değişmiş retrojen'in tasarımı. Bundan sonra siteyi açtığımızda gözlerimize avuç dolusu acı biber sürüyormuş gibi hissetmeyeceğiz. Emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim.

hah! bikerem eski tasarım 1990'dan kalma tekniklerle üretilmiş, taş fırın web sitesiydi. :D Şimdi css'dir, javadır, ajax'tır... Light site :) portal + kütüphane uyumlu oldular. Vakit olsa komple tutturcam tasarımı da, yavaş yavaş artık...

Çevrimdışı ExtMod

• RAAT
  • Retroman
  • *
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2013, 08:14:03 »
Kendi adıma konuşmak gerekirse forumda belki de çok eski olmadığım için yeni tasarıma gayet kolay alıştım. Bence güzel olmuş. Konu başlığına dikkat edince de şu anda forumdaki katılımın hiçte fena olmadığını düşünüyorum. Paylaşımlar da gayet güzel. İleride hem katılım yönünden hemde fayda yönünden forumun daha da ileride olmasını temenni ediyorum.