Gönderen Konu: Niye kimseden ses çıkmıyor?  (Okunma sayısı 12605 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
Niye kimseden ses çıkmıyor?
« : 06 Şubat 2013, 11:28:48 »

Evet, niye kimseden ses soluk çıkmıyor?  ???

Yoksa tüm muhabbeti chat kanalında yapıyorsunuz da foruma birşey kalmıyor mu?  :P

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
Ynt: Niye kimseden ses çıkmıyor?
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2013, 11:41:05 »
-Parti sonrası rehaveti
-İstanbul'a kar yağdı çilesi
-Parti raporu hala bitirilmedi sendromu
-2013'e girdik bakalım noolcak bu sene soru işareti
-Olağan işler güçler
-Nezle oldum 3 kere bakalım bu kadarı keser mi bizi bu sene
-Yine olağan işler güçler

Kıssadan hisse; harç bitmedi, yapı paydos etmedi ama ağır aksak devam ediyoruz böyle :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2013, 14:33:34 »
- Yazin kucultebilelim diye gotu buyutme telasi.
- 10' lu blu-ray film paketleri ve steam.
- Olasi isler gucler.
- Geciken (Dogal yollarla) Marduk.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2013, 23:33:11 »
- yorgun beyin
- nezle serisi
- Braid (daha once gormustum incelemistim ama ful oynamaya yeni basladim)

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2013, 00:15:38 »
- Tembellik.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2013, 00:41:55 »
- proaktif stopaj
- wos

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2013, 10:11:03 »

Gördüğüm kadarıyla herkesin gayet makul ve mantıklı sebepleri varmış.  ;D

Doğrusu her gün ziyaret etmeye çalıştığım birkaç forum var ve bunlardan biri de tabii ki Retrojen.
Fakat kaç gündür forumda hiç hareketlilik göremeyince meraklandım gerçekten.
Hatta yeni üye birisinin yazmış olduğu 2 mesaj ve Shax'ın ona cevabı da yok olunca, acaba forum database'ine birşeyler mi oldu diyerek bi "deneme konusu" başlatayım dedim.  ;)

Belli ki (nezle / grip salgını hariç) herşey yolunda imiş. Rahatladım ...  8)

Meşguliyetleriniz (özellikle de keyif verici olanlar) hiç bitmesin arkadaşlar.  :)

Çevrimdışı Adamın Biri

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • Sadece bir müze...
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2013, 10:30:21 »
- "Forumdaki yeni mesajlar uçuyor, ben yazarsam benimki de uçacak mı acaba?" düşüncesi

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2013, 12:01:43 »
- "Forumdaki yeni mesajlar uçuyor, ben yazarsam benimki de uçacak mı acaba?" düşüncesi

Forumun girişinde bir zebani var, mesajlara bakıp kafaları o uçuruyor. Gerekçeler muhtelif: Tipini beğenmedim, noktalama işareti kullanmamış, fazla avam, fazla commodoriste, vb... Seninkiler sanırım uçmaz. Ama Zebanidir, ne yapaacağı hiç belli olmaz :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2013, 16:40:03 »
@Adamin biri

Alıntı
Commodore ve 64 ler dergisi hayranıyım , dergilerİ uzun yıllar emin ellerde olacak , sürekli okunup o günleri yad edecek birisini arıyorsanız buradayım . Bana mail atana adres veririm   erdem271@hotmail.com
Alıntı
Sizlerle aynı fikirdeyim .  64 ler dergisini almazdım pek . O zamanlar öğrenciydim , bir dergi ancak alabilirdim onu da commodore için kullanırdım  . 64 ler ve sonrasında gameshow çok sulu idi . Bilgisayara sadece oyun açısından bakıyorlardı , onda da pek başarılı değillerdi . Mavra yapacağız , muhabbet edeceğiz diye her zaman konudan saparlardı . Sanki kendileri için çıkartıyorlarmış gibi sürekli kendilerinden bahsederlerdi . Özellikle gameshow iyice zıvanadan çıkmıştı .  Commodore ise renkli , amacına uygun , oyunları layığıyla açıklayan bir çizgideydi hep .

Yukardaki mesajlarin ikiside ayni kullanici tarafindan farkli forumlara yazilmis. Hatta ilk mesaj cgtr' nin "hediye kabul edilir" bolumunden. Eger kisitli turkcem beni yaniltmiyorsa bu iki mesajdan zit anlamlar cikiyor. Merak edip sordum olur mu boyle diye; Lutfedip cevap vermedi. Yani iletisim fasli dahil her sey problemli basladi ama problemsiz bitti.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Adamın Biri

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • Sadece bir müze...
« Yanıtla #10 : 08 Şubat 2013, 00:17:05 »
Abi problem sensin anla bunu artık. Öyle tepeden inmeci tavırlarla insanların saçmalama özgürlüğünü elinden almaya hakkın yok!!1 Forum polisi seni  :D

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2013, 10:12:31 »
Hatta ilk mesaj cgtr' nin "hediye kabul edilir" bolumunden.

Ah ah ahh, ben de satış sitelerinde bu dergilerin falanca "nadirrr" sayılarını enteresan rakamlara satmaya çalışanların bunları nereden bulduklarını merak ediyordum.  ;D

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #12 : 10 Şubat 2013, 00:44:59 »

Ya buradaki insanların artık boş konuşmaya tahammülü kalmamış :D O yüzden de sessiz biraz. Hani herkes işinin ehli olduğu için soru soran da yok. Ha sorusu olan da açıp google'a soruyor cevabı kendi buluyor falan, güzel işte, sessiz sakin bir forum :)

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #13 : 14 Şubat 2013, 20:54:22 »
Benim ses çıkarmamamdaki en büyük etken, işyerimdeki McAfee Web Gateway 7'dir. Her nedense bu gateway CGTR gibi birçok forumu engellemezken, retrojen'i bloklamakta. Eve gittiğimde yemek yemek, çay demlemek, çocuklarla ilgilenmek ve eğer bir yerlerde uyuklayakalmadıysam bir şeyler izlemek dışında bir aktivite yapamıyorum. Forum'a da cep telefonundan üstün körü mesaj atmak istemediğimden (şahsen kendi adıma çok eğlenceli geçen 7dx partisiyle ilgili bir yorum dahi yazmadım) forumda sesim çıkmıyor. Yoksa valve'in Jeri Ellsworth'ü steambox projesinden kovması, PSN'de çıkan Alien Breed orijinal remake'i, Edge'de yayınlanan Dune II efsanesinin doğuşuyla ilgili yazı veya şu anda metroda, tuvalette vb deli gibi oynadığım android oyunu Age of Empire gibi birçok şeyi paylaşmak ve tartışmak isterdim.

http://www.gamespot.com/news/valve-hardware-developer-jeri-ellsworth-fired-6403823

http://www.edge-online.com/features/the-making-of-dune-ii/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stac.empire.main&hl=tr

http://www.joystiq.com/2013/01/31/alien-breed-reaches-euro-psn-on-feb-6-na-feb-12/

Çevrimdışı curt

• RAAT
  • Retroman
  • *
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2013, 23:08:44 »
Ben zaten pek ses cikartmam ama onun haricinde bitirilmesi gereken/bitmek uzere olan bir doktora beni herhangi bir retro faaliyeti yapmaktan uzak tutuyor.

Daha cok okuyorum. Dergiye yazmistim. Ben ve nightlord haric herkes okudu sanirim.