Ama gerçekten de bugün bile anlamakta güçlük çekeceğim; uzman sistemler, yapay zeka vb pratikten uzak bir sürü konu mevcuttu. Anlayamasam da hemen her sayfayı hızlı da olsa okumuşluğum vardır.
İçerik aynen bahsettiğin gibi. Lakin; arada bizzat Türkiye içi durumlara yönelik o kadar güzel araştırma, analiz ve röportajlar var ki inanamazsın. Açıkcası ilk elime geçtiği zaman şöyle hızlıca bir bakmış ve çok da beğenmemiştim. Fakat sonradan okumaya başladıkça bu güzel yazıları gördüm.
Sonuçta bende bir 'Eğitimde Bilgisayar' nostaljisi oluşturmasa da, anıların hatrına yüzümde bir tebessüm oluşturabilecek bir yayındır.
Eğitimde Bilgisayar'ın yeri ayrıdır ama onun da okuyucu kitlesi; sen, ben ve LW3D'den ibaret sanırım. Bizim dışımızda bu dergiyi böyle tutkuyla yadeden birilerini ben görmedim. Gerçi elimdeki çoğu sayıyı Kris'den satın almıştım. Birkaç tane de Shax yollamıştı. Hatta şimdi düşündüm de, SSG ile de lafı geçmişti ve yine hatta, bana Kris'deki dergilerden o bahsetmişti.
Dergiye program yollayanlar içinden hatırladığım iki isim: Evren Karpak(speccy) ve Emin Gün Sirer(C64)
Offf ülen offf...Nostalji oldum yine...Ben bi büyük açiim....Şalgam suyu