Gönderen Konu: Ttnet Call Center.  (Okunma sayısı 9339 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Ttnet Call Center.
« : 19 Mart 2011, 13:41:41 »
 Dun saat 1800 sularinda telefon caldi actim. Acarken anlasiliyor tabii, yine ttnet' ten taciz icin aramislar. Zaten uc gundur kimse aramayinca endieselenmeye basliyor insan. Neyse, basladi girizgah fasli "kayit ediyorum, kufur ederken iyi dusunun, anama sakin sovme"  dedi. Hemen ardindan da bombayi patlatti "Sozlesmenizin suresi dolmus, yenisini yapacagiz" dedi. Iste o an gozum kasim segirmeye basladi. Olm soner dedim, sakin ol !

Ne sozlesmesi lan diyorum kendi kendime. 2004 yilindan kalma bir tane sozlesmem var, kapi gibi hem de. Lakin bir  son kullanma tarihi olmadigina adim gibi de eminin. Soruyorum ikinci sinif insan olan call center calisanina "teyzecim, sozlesme kac yillik oluyor ki gecmis benim ki ?" diye. Iki yil diyor replika beyinli kari. Ben de "sallama !" dedim. O da "Ama beyfendi, paketlerden birine gecmek zorindasiniz, paket secene kadar...." derken kapattim telefonu.

Olay bu. Artik iyice bokunu cikardilar. 1' lik, sinir ya da adil herhangi bir seye bagli olmayan adsl aboneligimi degistirmem icin yalan bile soyliyebiliyorlar artik. Hatta yakinda konusmalarimdan bir bukle montaj yaparak herhangi bir paket degisimine onay vermis gibi gosterebilirler beni. Belki de bacaklarima sIktirirlar.

Sansur, hizmet kalitesizligi, fahis fiyat derken adamlar ciddi ciddi savas icinde sanki turkiyeyle. Diger taraftan korler sagirlar birbirini agirlar, sikayet etmek anlamsiz.

Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
Ynt: Ttnet Call Center.
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2011, 23:39:24 »
İşyerimin internet bağlantısı şirket üzerine kayıtlı ve yetkili kişi olarak benim telefon numaram ttnet sisteminde kayıt edilmiş durumda. Evdeki bağlantı ise kardeşimin adına kayıtlı. TTNet'ten ortalama 10-15 günde bir, aynı gün aranırız; "falanca pakete geçin, filanca süre taahhüt verin şu kadar indirim alın" gibi sebeplerle. Canıma tak etti artık bi gün ve yine böyle bir şey için arayan hatuna, sinirlendiğimi açıkça belli eden bir üslupla; "beni her ay birkaç kez arıyorsunuz, her seferinde size şu an aldığım hizmet dışında başka hiçbir hizmetinizden faydalanmak istemediğimi söyleyip duruyorum. Şunu bi kenara not alın, bir kez daha beni herhangi bir yeni hizmet veya kampanyanız için ararsanız mevcut internet aboneliğimi iptal ettirip başka bir firmadan hizmet almaya başlayacağım" dedim. Bu görüşmenin üzerine beni bir daha arayan olmadı. Olayın üzerinden 2-3 ay kadar geçti sanırım. Kardeşimi aramaya devam ediyorlar.  :)

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2011, 07:57:57 »
Yaa bu tür aramalardan ben de bezmiş durumdayım. Bu ara özellikle telekomcular dadandı. Günde en az bir telecomcu arıyor. TTnet ile başladı bu furya. Şimdi Koç, Biri ve adını hatırlamadığım diğerleri ile devam ediyor. Zaten cep telefonunu pek duyan ve tanımadığı numaraları açan biri değildim, artık iyice soğudum cepten. Yanlışlıkla açarsam Telekomculara hemen soruyorum: Süreli sözleşme imzalayacak mıyım? Eğer yanıtı evet ise, ki buna bugüne kadar hayır diyen çıkmadı, işim olmaz diyip kapatıyorum. Ama o telefona bakmak ve açıp kapatmak bile can sıkıyor.

Bundan 3-5 sene evvel de bankacı ve hayat-sağlık sigortası satanlar dadanmıştı. Baktım her dediğime bir karşı yanıtları var. Bir gün sigortacının birine "dini inançlarıma ters" dedim. Kız karşımda dondu kaldı, "nasıl yani???" dedi. O an anladım ki bu yanıt onları bloke ediyor. O günden beri bunları böyle savuşturuyorum. Çünkü bu yanıta hazırlıklı değiller ve inanç sorgulayamayacakları için bloke oluyorlar. Ben de böyle eğleniyorum :)

Çevrimiçi Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2011, 21:27:28 »
Bir gün sigortacının birine "dini inançlarıma ters" dedim.

Bakın, "Ahit Suresinde diyor ki: Şüphesiz ki süreli sözleşme imzalayanların elleri kurur. Düt kavmi gibi defolup giderler. Birgün O'na 4 kişi ziyarete gelmişti, masayı donattı, fakat ziyaretçilerin hiçbirşey yemediğini gördüğünde korktu, birşey yiyemedi. Dediler ki, 'korkma, biz düt kavmini yok etmek için geldik', o zaman orada duran karısının yüzü güldü, rahatladı. Dedi ki, 'Süreli sözleşme  imzalayan dütler ve aynı fahşayı yapan herkesin cezası muhakkak ki verilecektir."

Alıntı
Zaten uc gundur kimse aramayinca endieselenmeye basliyor insan.
Beni sadece bir kere aradılar. Dediler ki, siz süper bi adama benziyorsunuz, yeni yılda sizin tarifeniz 54 lira olacak (devlet vergi koyuyor dedi), 8mbit tarifeye geçin, 41 lira verin. Biraz aklımda kalmış, 8mibt kotalı bir tarife, "ama 15gb'dan sonra 512kb'a düşüyormuş hız", kız dedi ki, "öyle bişey yok, bu limitsiz, hep 8mbit dedi". Kızın adını, telefonunu aldım, kabul ettim. Böyle birşey olursa sözleşmemi geri alırım dedim. Tamam dedi. 20 gün sonra eve kargocu gibi bi adam geldi. Kalınca bir zarf içinde sözleşmeyi açtı, burayı imzalayın dedi. "Tamam, siz sözleşmeyi bana verin, okuyup imzalar ben kargolarım". Ama öyle olmazmış, adam sözleşmeyi bırakmadı, okumam imkansız çok uzun bir metin, dilerseniz imzalamayın dedi. Ben de elbette okumadığım şeye imza atmam dedim, gönderdim adamı.

Birdaha da arayan soran olmadı. Tarife ve fiyatı halen değişmedi, 54 lira olmadı henüz, umarım olmaz. Ben de halen 1mbit kullanan cücüşlerdenim, 8mibt'e geçicem ama öyle bir hale geldi ki bu iş, sanki 1mbit'i bırakırsam birşey kaybedicem gibi hissediyorum.

Ne dersiniz hangi tarife benim gibi 7/24 torrent açık olan birini coşturur?

Çevrimdışı yatuyu

• Retroman
« Yanıtla #4 : 23 Mart 2011, 23:35:48 »
ref tarife bakiyorsan eger vdsl seceneklerine goz at istersen...

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2011, 10:57:00 »
Bunu biliyor muydunuz?

http://twitter.com/ttnetdestek

At üzerine kelebek konmuş misali :)

Neyse...

Bu aralar da Koçnet'den dadandılar. Geçen bir tanesi aradı. Başladı anlatmaya. Dedim süreli bir taahhüt var mı? Yanıtı söylüyorum(20 li yaşlarda yayık yayık konuşan bi türk kızı sesi hayal edin):

-Var ama bunnar Koç grubu...Koç grubunu biliyosunuss di mi? Hani Arçelik, Beko, Tofaş falan gibi büyük şirketlerin sahibi olan aileee. Yani adamlar isimlerinin kötüye çıkmasını istemez...Bir dolandırıcılık olmaz yaniiiii....

Sonrasında bayılmışım :)

Çevrimiçi Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2011, 11:39:23 »
Hahahah, koçnet'in kızı süpermiş. Bunlar büyük olasılıkla outsource edilmiştir, ne sattıklarının farkında bile değiller. Onlara bir broşür gelir, onu pazarlıyorlardır..