Selamlar,
Açıkçası burada aile içinde sayılırız, TeknoSeyir'i ve Tozlu Raflar bölümünü yeterince biliyorsunuz varsayıyorum, açıklamaya gerek görmüyorum.
Mesele şu: Tozlu Raflar çok seviliyor, ancak işin donanım ve sistem tarafında benim yapabileceğim şey sayısı hayli azaldı. Kendi bilgim dahilinde olan Commodore 64 bölümlerini yaptık. Ref'in desteğiyle Sinclair bölümü yaptık. Biraz acemice bir MSX bölümü yaptık. Amiga üzerine de bir şeyler yapacağız. Sonrasında tıkanıyorum.
Öncelikle, Amstrad ve Atari 800 üzerine bir şeyler yapmak lazım ancak bu sistemler üzerine benim bilgim ancak yüzeysel. Araştırıp öğrenecek vaktim de yok doğrusu. Dolayısıyla, bu ve benzeri sistemlerin videolarını ancak sizlerin desteğiyle yapabilirsem yapacağım.
Cihazları temin etmek çok zor değil, o noktada sizin desteğinizi alırım zaten de, daha önemlisi konunun uzmanı olup, gelip anlatacak birileri lazım.
Maalesef bu iş için sizlere bir ücret ödeyebilmemiz mümkün değil, bizim operasyon her ay ancak kendini kurtarabiliyor hala.
Durum bu. Benimle birlikte kamera önüne geçip konuşmak, anlatmak istediği bir şeyleri anlatacak kimler var? Çekim yaptığımız yer Suadiye'de.
Sevgilerle, LP