@Alcofribas
Ben de iki günde bir traş oluyorum, ayrıca göbekliyim. Umarım sorun çıkmaz 
Göbek varsa zaten torpillisin. Biz genelde Ref gibi fit ve dahi yakışıklı adamları sevmiyoruz

Bizim jenerasyon için 'geçenlerde' tabiri 6 ay ile 10 yıl arası bir zaman aralığını temsil eder hale geldi 
Son yıllarda, çocukluğuma dair hep aynı sekans geliyor gözümün önüne:
-İlkokul 1'e yeni başlamışım. Babam Karaköy altgeçitten harbi futbol topu almış. Topla bahçe duvarına şut çekiyorum ve bir yandan da "neee 20 küsür yaşına kadar okula gitmek mi lazımmış...Allahım nasıl geçer o kadar zaman" diyorum içimden. Futbol topu meselesi de enteresandır. Hiç maç seyretmem ve hatta futbolun bu memleketin içine eden hadiselerden biri olduğunu düşünürüm. Lakin, Beyaz Gölge zamanı deli gibi basket oynardım. Neyse, sonuçta çocukken ortamdan etkileniyorsun işte

Bir de, İstanbul vapurlarının meşhur seyyar satıcısı
Burhan Pazarlama ile ayaküstü lafladık geçen gün. İki ay sonra, tam 58 yıldır bu seyyar satıcılık işini yapıyor olacakmış. Her zaman şık, tıraşlı ve kibardır. Kullandığı Türkçe gayet düzgündür. Ben kendisini 11 yaşında tanıdım ve bugün 41 bitip 42'ye girmeme 2 aydan az kaldı. Demek 30 senedir tanıyorum. Hatta 30 sene önce babamın "ehhh vapurla gidip geliyorsun, Burhan Pazarlama'yı da görmüşsündür herhalde" dediğini de hatırlıyorum.