Gönderen Konu: Minecraft'ta çalışan sanal 1K harddisk yapıldı!  (Okunma sayısı 6012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Minecraft'ta çalışan sanal 1K harddisk yapıldı!
« : 22 Ağustos 2014, 15:03:02 »
Ref'in 2012 Dx partisinde zehri bana aşılaması sonucunda çocuklarla beraber girdiğim Minecraft çılgınlığı furyasında geçtiğimiz günlerde bir başka ilginç bir haber yayınlandı: Minecraft bileşenleri ile yapılmış sanal bir harddisk.

http://news.sky.com/story/1322460/hard-drive-created-inside-minecraft-game

Bu haberi, bir oyunla ilişkili en fazla izlenen (140M!) video/klip (Revenge: A Minecraft Parody) eşliğinde okuyabilirsiniz:

"Revenge" - A Minecraft Parody of Usher's DJ Got Us Fallin' in Love - Crafted Using Noteblocks

PS: 'Baba bana orespawn mod yüklesene!' tarzı bilumum gereksiz işlerle muhattap (!) ettiğin için seni kınıyorum Ref!

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
Ynt: Minecraft'ta çalışan sanal 1K harddisk yapıldı!
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2014, 16:00:46 »
Ref'in 2012 Dx partisinde zehri bana aşılaması sonucunda...

Ya bana da yapti aynisi be. Elimde stone sword, arkamda creeper, ne yapiyorum lan ben sabahtan beri bu sictimin sanal memleketinde derken buluyor insan kendini. Sonrasi boom tabii. Serefsiz creeper...
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2014, 16:22:23 »
PS: 'Baba bana orespawn mod yüklesene!' tarzı bilumum gereksiz işlerle muhattap (!) ettiğin için seni kınıyorum Ref!
Bizdeki aşama henüz "Paran var mı baba? Varsa şu kilitleri açalım." Allahtan genelde 1.99Lira ile yırtıyorum. Fakat geçen gün Piano programlarından birinde "Queen-Another one bites the dust" ile "Mozart Türk Marşı" gördü ve çıldırdı... Mecburen 4 küsür lira bayıldım. Şimdi ise başka bir yerden de "Deep purple-Smoke on the water" çıkmaması için dua ediyorum :)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2014, 17:43:28 »

OptiFine kurun en önce :D bir de bizimkisi play.sonoyuncu.com'da oyunuyor  :)

Ya bana da yapti aynisi be. Elimde stone sword, arkamda creeper, ne yapiyorum lan ben sabahtan beri bu sictimin sanal memleketinde derken buluyor insan kendini. Sonrasi boom tabii. Serefsiz creeper...

Eheh. Survival rules :) Creative de enteresan şeyler yapıyor çocuklar ama benim gemim survivalde yüzüyor...

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2014, 00:42:07 »
Konuştuğunuz şeyler hakkında hiçbir fikrim yok ve çok mutluyum.  :P

Çevrimdışı coze

• RAAT
  • Retroman
  • *
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2014, 06:05:14 »
allahtan minecraft asimi gecen sene yaptirdim (bu modlar cikmadan) simdi kafam rahat :) gecmis olsun beyler.