Gönderen Konu: Nostaljik Mekanlar Dizisi - DAĞBİM  (Okunma sayısı 39300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı unay

• Tedavideki Retromanik
  • CPC6128 / CPC464 / GTM640
Ynt: Nostaljik Mekanlar Dizisi - DAĞBİM
« Yanıtla #45 : 04 Nisan 2025, 20:01:49 »
Öyle crack becerim vs yoktur. Discology ile dosyaları sektör sektör tarar, yazı bulduğum yere ünay, dağbim yapıştırır bunu da marifet sanırdım  :)
Şimdiki aklım olsa ya bu tip şeyler yapmazdım, ya da asıl sahibine yer verirdim.
Amstrad CPC az anlar, çok sever.

Çevrimiçi Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #46 : 04 Nisan 2025, 20:53:58 »
Öyle crack becerim vs yoktur. Discology ile dosyaları sektör sektör tarar, yazı bulduğum yere ünay, dağbim yapıştırır bunu da marifet sanırdım  :)
Şimdiki aklım olsa ya bu tip şeyler yapmazdım, ya da asıl sahibine yer verirdim.

hah, o dönem yaşlarımız da küçüktü o sebeple bütün bunlara birer dijital okur yazarlık eğitimi olarak bakıyorum. 8-14 yaş aralığında böyle şeyleri sadece manual okuyarak yapmak pek mümkün değildi zaten, mutlaka 17-20li yaşlardaki coder abilerden araklamalar yapmak şarttı.

ha ayrıca pekala marifetti bunlar.

Çevrimdışı unay

• Tedavideki Retromanik
  • CPC6128 / CPC464 / GTM640
« Yanıtla #47 : Dün, 15:34:25 »
Aklıma geldi; Ali Rıza abi motosiklet sever ve kullanırdı fırsat buldukça.
Honda'cıydı ama aynı zamanda şikayetçiydi de.
Çok uzun değildi fakat, ülke standartlarına göre uzun sayılabilecek bir boya sahipti. 1.85-1.87 civarı vardı sanırım. O oranda da kilo işte. Kilo derken, normal insan kilosu.

"Bu Japonlar, herkesi kendiler gibi sanıyorlar herhalde." der, motosiklete bindiğinde (o dönem kullandığı aletten de olabilir) taburede oturuyormuş gibi hissettiğini söylerdi.

Amstrad CPC az anlar, çok sever.