Selamlar millet!
Bu yaz kabin projelerime geri döneyim dedim ama bir türlü fırsat bulamadım. Araya bir çok başka irili ufaklı proje girdi, eşe dosta tamiratlar, iş/güç yok kızın odasına/mobilyalarına tadilatlar, bayram seyran tatil hooop yazın sonuna geldik...
Sonunda pacman kabininin tasarım ve planlarını bitirdim. Yağmurlar başlamadan kesim işlerine başlayım dedim. Ancak bu kısıtlı zamanı (1-2 hafta) iyi değerlendirerek kafamdaki 3 kabin projesinin tamamının kaba marangozluk işlerini bitirebilirsem geri kalan işlerine içerde devam edebilirim dedim.
Bu yüzden aklıma daha çılgınca bir şey geldi, bu sefer HAT-TRICK yapacağım
Üç kabine birden başlayacağım, aynı anda!
Şimdi ilk ve üçüncü seçenek belli zaten;
1) Pacman
2) ?
3) Donkey Kong
2. seçenek için hala kararsızım. Galaga mı Galaxian mı olsun?
Kişisel tercihim Galaxian'dan yana. Bence görünümü daha old-school ve desenleri bence birer sanat eseri. Galaga'nın da büyük popülaritesi var ancak simsiyah (havalı ama siyah kabinim zaten var), yan desenlerini güzel ama küçük sticker ve önünde sivri denecek köşeleri var (çocuklu evde bunları düşünmek zorundasınız). Tüm bunlara rağmen Galaga'nın da havası başka tabii...
Bu arada kabinde hem orijinal Galaxian board'u hem de orijinal Galaga board'u çalışacak. Yani o açıdan bir sorun yok. Sadece dış görünümünde kararsızım...
Sizlerin de fikrinizi almak istedim...
Teşekkürler