Volkan Hoşgeldin!
Hatta bilmem hatırlarmı ama Deniz Can Çelik ile tanışmış bir arkadaşının babasıda akademisyendi yıllar sonra hiç açılmamış bir kutu 3'' Disket almıştım ondan. hala sakalarım ve bu devirde açılmamış jelatinli disketim olduğu için sevinmekteyim
Yahu bu Deniz ile ilgili herşeyi de ucundan kaçırmışım be kardeşim! Yok dergileri az evvel bilmem kime yolladım, yok sıfır Amstrad disketleri Volkan'a gitti
amiga.gen.tr zamanında forumlardaydım. kapanınca bir daha forumlara girmedim. hatta rasgele amiga.gen.tr ne olmuş bir bakayım derken buraya yönlendirdi beni ve buraya girdim.
O site en son "askere gidiyorum, gelince görüşmek üzere" yazmıştı. Ben de onlara mail atmıştım, açılınca bana da haber verin diye. Hala da haber bekliyorum. Admini de buralarda takılıyordu yanlış hatırlamıyorsun. O değil de Screen konusundaki mesajları hala okuyamadım ya ona yanarım
Aynı zamanda bir yazılım geliştiriciyim. Mobil programlama adına iki kitabım var piyasada. şu zamanlar 3. kitabımı yazıyorum 1 aya çıkacaktır.
Kitapların isimlerini ve linklerini verebilirsin. Reklama girer diye bir dert yok.
İlkokul sıralarında 1991/1992 senelerinde okulumuzda bilgisayar kursu açıldı.
Ahh, ah, 1995'te lisemizde bilgisayar sınıfı vardı ama öğretmen yoktu. Pencereden bakardık içerdeki bilgisayarlara. Sınıfın kapısı hep kilitli olurdu. Bir defa bile açıldığını görmedim. Okulun kütüphanesine sadece bir defa o da 23 Nisan'da münasebetiyle girebildiğime için, durumu normal karşılıyorum.
Siz ne kullandınız bilmiyorum ama biz ortaokul yıllarında önce
Thomson T07 kullandık. Bu dediğim '86 falandı. Sonraki yıllarda PC'ye geçildi. Onlarda da önce Excel'in atası olan
MultiPlan öğretiyorlardı. Bu dediğim de 88-89'du sanırım.