Bu arada biz mat, uyku tulumu vs. ile gelirsek sıkıntısız oralarda yatarız değil mi? 
Aslında ben de öyle düşünüyorum ama mekan aslında bu tür işler için pek uygun değil. Zemin katta olduğu için genel olarak tabanı soğuk, ayrıca bir bilgisayar labi olduğu için yerler de tozlu. Geçen sene tulumla yatanlar oldu, ama genellikle sandalye birleştirip üzerine uzanmak ya da direk otutur pozisyonda uyuklamak daha revaçtaydı.
Lab'in sağ ve sol taraflarında boş odalar var genellikle compec ekibi orda eğleniyor, ne yaptıklarını pek bilmiyorum ama daha temiz mekanlar gibi göründü bana. Belki onların da uyuduğu bölgeler vardır.
Sonuç olarak geçtiğimiz senelerde lab'in en arkasında bir metre genişliğinde bir boşluk oluşuyor, o kısımda yatmayı tercih ediyor herkes. Aslında hiç uygun değil. Bu sebepten "sıkıntısız" yatmak en azından lab içinde mümkün değil. Ben artık tulum getirmeyi bıraktım. Ama koskoca okul, uyumayı kafaya koyan mutlaka bir yöntem bulacaktır.
Uyumamaya çalışıyoruz genellikle. Gece yarısı sohbetleri güzel oluyor, sohbet ederken çaktırmadan uyumak da mümkün

Partiye öğlene doğru iştirak edeceğim, uyumak amaçlı gece yarısı kaçmayı düşünüyorum, ertesi gün bazı işlerim olduğu için yorgunluğu kaldıramayabilirim. Yaşlandık artık