Gönderen Konu: 7DX 2015 Demo Party İstanbul  (Okunma sayısı 66425 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
Ynt: 7DX 2015 Demo Party İstanbul
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2015, 10:08:42 »
Aracımızda buzdolabı, elektrik prizi, psp, gameboy, mame/amiga emulator ve usb joypad, sınırlı(!) internet, orijinal film hizmeti, facebook profil fotosu  8) gibi farklı şeyler de olacak.
@ibeser,

Organizasyon işlerini epey ilerletmişsin. Hem zaten bu teşkilatla, minibüs içinde de ayrı bir parti bile yaparsınız artık.

Çevrimdışı ibeser

• Retroman
  • Sega<Nintendo<Amiga
    • Ayak Takımı "Organizasyon Ekibi"
« Yanıtla #16 : 01 Mart 2015, 10:36:37 »
Aracımızda buzdolabı, elektrik prizi, psp, gameboy, mame/amiga emulator ve usb joypad, sınırlı(!) internet, orijinal film hizmeti, facebook profil fotosu&nbsp; 8) gibi farklı şeyler de olacak.
@ibeser,

Organizasyon işlerini epey ilerletmişsin. Hem zaten bu teşkilatla, minibüs içinde de ayrı bir parti bile yaparsınız artık.

Organizasyon işlerini daha çok sportif amaçlı yapıyoruz. Ama bu 7d partisine özel olacak. Hep aklımdaydı... Bakalım düşündüğüm gibi bir talep olacak mı? Gelirken sürpriz hediyelerim de olacak  ;)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #17 : 01 Mart 2015, 12:01:09 »
Alıntı
3.Crossposting: Forumlar arası çapraz gönderi yapmayınız. Eğer başka bir forumda yayınladığınız bir metniniz varsa açıklayıcı kısa bir metnin yanında orjinal kaynağa link veriniz. Unutmayın, her forumun hedeflediği kitle farklıdır. Bu yüzden her foruma okuyucu profilini değerlendirerek mesaj atarsınız. Çapraz gönderiler, cep telefonunuza gelen samimiyetsiz bayram mesajlarından farksızdır.

Retrojen Kültürü Kitap 1, bölüm 1:3 - "Yapmayın" başlığından alıntıdır.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #18 : 01 Mart 2015, 12:14:05 »
[Ama bu 7d partisine özel olacak. Hep aklımdaydı... Bakalım düşündüğüm gibi bir talep olacak mı? Gelirken sürpriz hediyelerim de olacak  ;)

Valla fena fikir değil aslında, kapının önüne kadar getirip aynen geri dönecek bir özel araba, bence güzel organizasyon. Yıllardır yapmadığınız kabahat. Yabancı partilere genel ulaşım şekli bu oluyor, görüyorum parti mekanının önünde karavanlar, minibüsler dolu. Keşke izmirden de böyle gelinse, bursadan da.

ama tabii insanlarımız çekingen. Başım ağrımasın, biner otobüsüme gelirimciler çoğunlukta olabilir :)

Küçük arabayla gelirseniz geceden yola çıkacağınız için şöför çok yorgun oluyor, bir designated driver şart. Cuma akşamdan yola çıkıp cumartesi öğlene kadar dinlenecek/yatacak bir yer bulmanız güzel olur.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #19 : 01 Mart 2015, 22:57:26 »
Cuma akşamdan yola çıkıp cumartesi öğlene kadar dinlenecek/yatacak bir yer bulmanız güzel olur.
@Ref

Araba full dolu olmazsa, arabada yatarlar artık :)

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #20 : 02 Mart 2015, 11:53:33 »
Küçük arabayla gelirseniz geceden yola çıkacağınız için şöför çok yorgun oluyor, bir designated driver şart. Cuma akşamdan yola çıkıp cumartesi öğlene kadar dinlenecek/yatacak bir yer bulmanız güzel olur.

Bi' çekyat ayarla da sana yatıya geleyim :)

Çevrimdışı ibeser

• Retroman
  • Sega<Nintendo<Amiga
    • Ayak Takımı "Organizasyon Ekibi"
« Yanıtla #21 : 02 Mart 2015, 12:25:49 »
@Shax
Mesaj alındı. Saygılar.

@Ref
Aracı profesyonel tur şirketinden tutacağız. Şöförler cin gibi. Ayrıca parti sürerken, otelde dinlenecekler.

@Alcofribas
Araçta yatabiliriz, ama İstanbul'a gelmişken, uyumak olmaz :)

@witchdoktor
:) Mekanda görüşürüz. Sen çek yat getirirsen, Ankara'lı dostlar olarak çok memnun oluruz.

Bu arada biz mat, uyku tulumu vs. ile gelirsek sıkıntısız oralarda yatarız değil mi? ;)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #22 : 20 Mart 2015, 10:47:10 »
Bu arada biz mat, uyku tulumu vs. ile gelirsek sıkıntısız oralarda yatarız değil mi? ;)

Aslında ben de öyle düşünüyorum ama mekan aslında bu tür işler için pek uygun değil. Zemin katta olduğu için genel olarak tabanı soğuk, ayrıca bir bilgisayar labi olduğu için yerler de tozlu. Geçen sene tulumla yatanlar oldu, ama genellikle sandalye birleştirip üzerine uzanmak ya da direk otutur pozisyonda uyuklamak daha revaçtaydı.

Lab'in sağ ve sol taraflarında boş odalar var genellikle compec ekibi orda eğleniyor, ne yaptıklarını pek bilmiyorum ama daha temiz mekanlar gibi göründü bana. Belki onların da uyuduğu bölgeler vardır.

Sonuç olarak geçtiğimiz senelerde lab'in en arkasında bir metre genişliğinde bir boşluk oluşuyor, o kısımda yatmayı tercih ediyor herkes. Aslında hiç uygun değil. Bu sebepten "sıkıntısız" yatmak en azından lab içinde mümkün değil. Ben artık tulum getirmeyi bıraktım. Ama koskoca okul, uyumayı kafaya koyan mutlaka bir yöntem bulacaktır.

Uyumamaya çalışıyoruz genellikle. Gece yarısı sohbetleri güzel oluyor, sohbet ederken çaktırmadan uyumak da mümkün :D

Partiye öğlene doğru iştirak edeceğim, uyumak amaçlı gece yarısı kaçmayı düşünüyorum, ertesi gün bazı işlerim olduğu için yorgunluğu kaldıramayabilirim. Yaşlandık artık :D

Çevrimdışı wizofwor

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #23 : 20 Mart 2015, 12:16:26 »
Ben bürosit koltukları birleştirip üstünde uyumayı tercih ediyorum. İdeal sayım -o kadar koltuk bulabilirsem- 3. Alttaki zemin sürekli hareket ettiği için uzun süreli uyumak mümkün olmuyor. 1.5 - 2 saatte bir uyanıp tekrar muhabbete tekrar dahil olabiliyorsunuz.
Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Çevrimdışı Ragnor

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2015, 18:27:19 »
Ya 7dx'e gelenlerden biriniz hayrına yanında bir adet amiga 500 oyunu getirebilir mi? tek floppylik falan bişey, amiga 500+ aldım bi tane ama disket sürücünün çalışıp çalışmadığından emin olamıyorum. Ankara'ya döndüğümde deneyebileceğim birşey olursa sevinirim. Internette bulduğum ilanlar 80-100 disket satmaya çalışıyor fahiş fiyattan, çalışmayıyorsa disket sürücü bunu öğrenmek için biraz pahalı bir yöntem olur yani :). Neyse teşekkür ettim.

Not: Alternatif olarak disket sürücünün durumunu denemem için farklı bir yöntem biliyorsanız o da olur. Zaten bir noktada Gotek bazlı bir çözüme geçmem gerekecek orası kesin ama şimdilik kullanılabilir mi onu öğrenmek istiyorum.

Çevrimdışı arcane

• RAAT
  • Ön Kayıt
  • *
« Yanıtla #25 : 20 Mart 2015, 19:10:05 »
Selamlar,

Bana bir adet 1084 to C64 kablosu lazim. Fazladan olan varsa bana satabilir mi yarin? Ya da 1 geceligine odunc verebilir mi fazlasi yoksa.

Çevrimdışı hades

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #26 : 20 Mart 2015, 19:55:51 »
Eğer bir aksilik olmazsa i will be there.

Çevrimdışı modelist

• Retroman
« Yanıtla #27 : 21 Mart 2015, 00:16:18 »
arkadaşlar bu kadar şey yazmışsınız hanginize katılayım hanginize lütufda bulunayım şaşırdım şuan yurt dışında olduğumdan ve partiyi dönüşüme bir gün kala kaçıracağımdan dolayı çok üzgünüm ama azda olsa birşeyler yazmak ve katılımın içinde olduğumu hissetmek adına ..! herkes konusunda çok haklı özellikle levent abizin düşüncelerine katılmak istiyorum çünkü aynı düşüncelere sahibim tekrar benimde bunları yazmama gerek yok ve skate emektarımız medarı iftiharımız verdiğin hizmetten dolayı teşekkürlerimizi bir borç biliriz kimse kolay kolay bu işi organize edemezdi heleki süreklilik çok kolay bir iş değil çoğu arkadaşımız bir derdi iki derdi ama üçüncüsünde öfff ya ne uğraşıcam derdi çekilirdi kenara bu gönül işi ve gönülden bağlılık skate ardaşımızda fazlasıyla bulunuyor bence ona hak vermeliyiz herşeyin bir sonu vardır arka sokakları çekmiyoruz burda arkadaşım tabiki bir yerde bitmesi gerekiyordu şimdi yeni gönülden bağlı arkadaşları bekliyoruz bizlerde destekçileriyiz bundan sonraki önder lider arkaşlarımızın....bu son partinin akıllarda hatıra bırakacak şekil bitmesiyle dileğiyle kalın sağlıcakla...

Çevrimdışı wizofwor

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #28 : 21 Mart 2015, 11:26:06 »
Arcane kabloyu buldun mu? Yoksa gelirken getirebilirim.
Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #29 : 22 Mart 2015, 00:29:53 »
 Neler donuyor acep oralarda? Acaba Dijital Dunya programinda izlemek uzere Domino yapar mi orada olamayanlara guzel bir kiyak?
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.