Cocuklarin fen dergisinde gordum,saticilar olsun tezgahlardaki kargasa olsun bana bizim biti hatirlatti
Böyle öneri olmaz olsun! Ödeve bak, çocuklara emperyalizm öğretiliyor. Şimdi o dört ayrı satıcı anlaşacaklar, mallar ortak, karı bölüşüyoruz diye, güzelce düzenleyecekler: sebzeler oraya, aletler buraya falan, fiyatları da bir güzel arttıracaklar, başka satıcı yok ki, bildiğin tekel. Domates istesen, "arkadaş bunları antalyadan plüton'a getirmenin maliyetini biliyor musun? Vallahi kurtarmaz" diye fahiş fiyat çekecekler.
Bırak dağınık kalsın uleyn!
Temsil deyince, serbest çağrışım üzerinden TRT'nin 'Radyo Temsilleri'ne geçiyorum. Amma da keyifli idi yaa. Uzun yol araba kullanırken böyle bir temsil bulsam yol daha bir keyifli hale gelirdi yaw. (Şimdi Alcofribas çıkar, ahanda MP3 formatında indirilebilir bir içerik var, link'i de şudur der! ).
Var, istanbulda mir mecburiyet, günde 2-4 saat arası trafikteyiz, ben sesli kitap dinliyorum, sorun, kitaplar çok çok çok çok çok uzun oluyor. 1 günde okuyacağım kitabı 1 ayda dinleyebilirsem iyi. 4-5GB tutuyor 500-700 sayfalık kitaplar. Ama kısa öyküler süper oluyor, bir gidişte bir öykü bitirilebiliyor.