Gönderen Konu: Reflections in the deep  (Okunma sayısı 7872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
Reflections in the deep
« : 26 Mayıs 2011, 02:58:47 »
Evet cross posting olacak ama: soyle 4-5 parcadan olusan ilk albumumu "piyasaya" cikardim. Su adresten dinleyebilir veya ucretsiz download edebilirsiniz. Creative Commons by Attribution lisansi kullandim. Istediginiz gibi kesip bicip kendi (ticari veya ticari olmayan) projelerinizde bana kredi vererek kullanabilirsiniz.

http://bilgem.bandcamp.com

Su an albumde uc parca var. iki tane daha eklenecek onumuzdeki gunlerde. takip ediniz :)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: Reflections in the deep
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2011, 09:33:19 »
Hmm, hiç fena değil, amatör bir müzisyen için gayet iyi diyebilirim. Vokalde türk usulü dalgalanmalar koyman yabancılara ilginç gelecektir diye düşünüyorum. (I want you)

Diğer parçaları biliyorduk zaten, rain flower bana hep amiga günlerimi hatırlatıyor, direk 90'lara gidiyorum. Trapped nedense benim tarzım değil, daha önce de biryerlere bu konuda yorum yapmıştım, ha hiç mi dinlemedim? Aksine çok dinledim.. Lakin kabul etmem gerekirki Winter Syndrome kadar dinlediğim bir scene parçası olmadı (haa bir de "Choose Zero Polys and Shaders"'i dinlemişimdir herkes gibi).

Macem CC, öğrencilerime söyleyeceğim, belki filminde kullanmak isteyen olur :)

edit:son olarak, -daha sağlam bir istatistik ve daha hedefe giden yorumları almak için- sana soundcloud.com'u önerebilirmiyim acaba?

Çevrimdışı Adamın Biri

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • Sadece bir müze...
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2011, 10:52:32 »
Bravo valla. Hangi programları kullanıyorsun? Her ne kadar bilgisayar müziğini pek dinlemesem de yapanlara karşı hep gizli gizli bir hayranlık beslemişimdir. Düşündüm de tag'lere indie yazmışsın ya, şu yaptığın harbi indie. Eline sağlık Bilgem...

Bu arada Soundcloud ne güzel siteymiş öyle... Deviantart'ın müzik versiyonu. Tam aradığım yer. Hemen hesabımı açtım. Ben ve grubum ünlü olmaya hazırız artık :)

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2011, 11:25:53 »
ref: yorumlar icin tesekkurler. vokalleri macunlama olayindan emin degilim. benim sesime ne kadar uyar bilmiyorum :) Ogrencilerinden kullanan olursa sahane olur :) hatta kafasinda kisa film projesi olan birileri icin her zaman custom muzik de yapabilirim (yine ucretsiz tabi). Haberiniz olsun (yatuyu, domino, ve ref'e goz kirparak) :)

soundcloud ve reverbnation'a da yakinda yukleyecegim. Bugunlerde kisisel urunlerimin webde yerlesimi ile ilgili bir web tu o atagindayim ki sormayin gitsin :P

deniz: tesekkurler abi. DAW olarak Reaper kullaniyorum. Hem fiyati cok hesapli, hem saglam, hem de VST pluginlerini destekliyor. Bunun uzerine bas ve gitarlari kendim caliyorum. bateriler, synth sesler ve senfonik enstrumanlar icin EastWest'in ses kutuphanelerini kullaniyorum (Stormdrum, Goliath, EWQL Symphonic Orchestra, EWQL Symphonic Choir)

hemen soundcloud'daki iki parcana commentler ekledim tabi... umarim isine yarar :)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2011, 22:17:32 »
ref: yorumlar icin tesekkurler. vokalleri macunlama olayindan emin degilim. benim sesime ne kadar uyar bilmiyorum :)

eh, ben zaten o macunlar şarkının içinde mevcut demek istemiştim. :D Beyonce bile yapıyor artık, o tarafta moda oldu herhalde.

Çevrimdışı Adamın Biri

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • Sadece bir müze...
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2011, 21:58:40 »
hemen soundcloud'daki iki parcana commentler ekledim tabi... umarim isine yarar :)
Samimi yorumların için çok teşekkürler, işimize yarayacağına emin olabilirsin :)