Gönderen Konu: Vefat: Sinan Kömürlü (Uygar Elektronik)  (Okunma sayısı 3128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
Vefat: Sinan Kömürlü (Uygar Elektronik)
« : 04 Nisan 2015, 12:14:08 »
Başımdaki dertler bitmezmiş gibi bugün bir de bu kötü haberi aldım. İstanbul/Kadıköy tarafının sevilen mekanlarından Uygar Elektronik'in ve Amiga Dünyası Dergisi'nin, güler yüzlü ve iyi kalpli Sinan Abisi vefat etmiş.

90'lardan sonra başlayan PC döneminin, ağzından salyalar saçan ve iki kelam etmekten aciz bilgisayarcılarının aksine güleryüzlü, hoşsohbet ve satıcı değil adam gibi abisi...

Allah rahmet eylesin!

http://www.facebook.com/sinan.komurlu

Çevrimdışı Adamın Biri

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
    • Sadece bir müze...
Ynt: Vefat: Sinan Kömürlü (Uygar Elektronik)
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2015, 14:04:24 »
Nasıl olur? Bu insanlar henüz çok genç değil mi? Çok şaşırdım. Çok üzüldüm. Hep tanışıp konuşmak istediğim isimlerden biriydi.

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2015, 14:09:11 »
Allah rahmet eylesin. Önemli olan da bu değil mi; arkamızda hoş bir seda bırakabilmek, dürüst insandı dedirtebilmek.

Camiamızın diğer üyelerine de uzun ömürler diliyorum. Yaş ilerledikçe yaprak dökümü gibi devamı gelecek diye endişeleniyor insan.

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2015, 00:51:50 »

Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı modelist

• Retroman
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2015, 13:23:52 »
hakikaten çok üzüldüm çok muhabbetim oldu kendisiyle uzun yıllar görüşemedim en son feribotta karşılaştık 6-7 yedi sene önce beni tanımaz zannetmiştim ama hemen tanımıştı. amiga konusunda tek alışveriş yaptığım kişiydi yıllarca haftanın en az 2-3 günü mutlaka uğradığım insandı allah rahmet etsin diyorum.:(

Çevrimdışı modelist

• Retroman
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2015, 13:58:39 »
bir anımıda sizlere aktarmak istiyorum 1992 yılında askere gideceğim sene elimdeki amiga 500 evde durucağına modeli eskiyeceğine elimden çıkarayım satayım istedim bu konuda sinan abiden ricada bulunmasını istedim oda hiç konu bile etmeden nedemek tabiki satarım demişti ve 1 haftaya sattı ücretinide hemen ödedi o para benim askerlik boyunca cep harçlığım olmuştu çok çayını kahvesini içtim kendi mekanım gibi girip çıkardım kendi disketlerimi dahi kendim çoğaltır ücretini adetince değil kafama göre takılmama müsade ederdi kısacası benim gönlümde iyi bir insandı mekanı cennet olsun...

Çevrimdışı retrostar

• Retromanik
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2015, 12:47:50 »
Allah rahmet eylesin.
İnsan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir, çünkü ; insan imkansızın da ötesine ulaşabilir.

- Nikola Tesla

Çevrimdışı vigo

• RAAT
  • Retroman
  • *
    • Bronx WHQ
« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2015, 15:15:02 »
vay be... Amiga 500'ümü ve 1084 monitörümü Uygar Elektronik'te Sinan Abi'nin yanında çalışarak almıştım, Amiga Dünyası vs... Allah rahmet eylesin...
vigo/bronx^zombie boys^trsi

Çevrimdışı ilkergorkem

• RAAT
  • Retromanik
  • *
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2015, 14:18:44 »
Ben de çok üzüldüm, erken bir terk ediş olmuş. Yazıcıoğlunda hakikaten en sevdiğim kişiydi. Hep güler yüzlü idi. İlk önce üst kattlarda dükkanları vardı. Oraya oyun almaya gittiğimde ooo sen birde yeni çıkacak olan amigayı gör 4096 renk gösterebiliyor olacak demişti. Aylar sonra onlar alt kata taşınmışlardı da ben de partiye de getirdiğim A1200 ümü ondan almıştım. Daha sonraları sarıyer de bir bilgisayar dükkanı açtığını biliyorum hatta msn de konuşmuştuk bir süre. Yanında Bora diye biri daha vardı kıvırcık saçlı bir de son zamanlarda 14-15 yaşlarında bir çocuk yanlarında olurdu hep... hey gidi günler

Allah rahmet eylesin