Gönderen Konu: Global Game Jam 2015 Belgeseli  (Okunma sayısı 7538 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
Ynt: Global Game Jam 2015 Belgeseli
« Yanıtla #15 : 27 Aralık 2015, 21:45:47 »
RAAT olursa, ben domino ile hazirim bulusmaya  8)
Allah allah! RAAT olmayınca buluşamıyor musunuz Domino ile? Neden böyle birşey gerekiyor ki?  Dip dibesiniz, yapmayın böyle... Daha sık görüşün bence... Koşul moşul da olmasın...

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #16 : 28 Aralık 2015, 09:46:48 »
RAAT olursa, ben domino ile hazirim bulusmaya  8)
Allah allah! RAAT olmayınca buluşamıyor musunuz Domino ile? Neden böyle birşey gerekiyor ki?  Dip dibesiniz, yapmayın böyle... Daha sık görüşün bence... Koşul moşul da olmasın...

yatuyu bizim okulda yüksek lisansa başladı :D o sebepten görüşemiyor olabilirler...

Çevrimdışı AmonR

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Aralık 2015, 10:13:34 »
@ref
Tiny RAAT tarzı bir şeyler istiyo bünye, 7dx falan da artık tarih olunca yoksunluğa girdik doğrusu...
Biri Alco'yu uyandırmalı; Alco awakens...
Geçen gün baktım AmonR gitmiş RAAT başlığını okuyor. Hemen capture aldım elbette. Dedim herhalde "yaptılar da beni mi çağırmadılar" diyor içinden. Aklıma da "RAAT #3" başlığı açıp "arkadaşlar katılımınız için hepinize çok teşekkür ederim" gibisinden birkaç şey yazmak geldi... Sonra vazgeçtim :)
Sevgili Alco gerçekten de o gün, Aralık ayının sonuna yaklaştık, kimseden ses seda yok dedim ve RAAT başlığına girip baktım, ben mi birşeyleri atladım diye.
Ve ciddi ciddi, "Hiç RAAT yok mu bana ..." diye bir konu başlatayım diye düşündüm. ;)
Ama sonra dedim ki, kaç zamandır Alco başta olmak üzere milletin foruma da katılımı alt düzeyde, muhtemelen herkes iş güç derdine düşmüş, biraz düzlüğe çıkınca zaten organize olurlar, bir de sen daraltma adamları ...  8)

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2015, 12:45:31 »
Sevgili Alco gerçekten de o gün, Aralık ayının sonuna yaklaştık, kimseden ses seda yok dedim ve RAAT başlığına girip baktım, ben mi birşeyleri atladım diye.
Yok yok... Merak etme... Olursa haberin olur...

Alıntı
Ve ciddi ciddi, "Hiç RAAT yok mu bana ..." diye bir konu başlatayım diye düşündüm. ;)
Bu başlığı çok beğendim. Hemen patentini alıyorum :)

Alıntı
Ama sonra dedim ki, kaç zamandır Alco başta olmak üzere milletin foruma da katılımı alt düzeyde, muhtemelen herkes iş güç derdine düşmüş, biraz düzlüğe çıkınca zaten organize olurlar, bir de sen daraltma adamları ...  8)
Valla her geçen sene biraz daha zor gelecek bu işler sanırım. Ya da bilmiyorum belki bir kırılma noktasından sonra tam tersi de olabilir. Ne bileyim; belki çocuklar iş güç sahibi olup evlendikten sonra falan gibi... :)

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #19 : 28 Aralık 2015, 14:00:45 »
İşin ilginci 'armut piş ağzıma düş'çü kesimden yoğun bir talep var ama 'taşın altına elini koyan' kesimden bir icraat göremiyoruz ;)

Bir önceki RAAT kadar akademik ve profesyonel olmasa da şu soğuklarda vasat da olsa bir 'meeting' güzel gider, bünye kanyak gibi retro istiyor...

Çevrimdışı peandoas

• Retroman
« Yanıtla #20 : 04 Ocak 2016, 02:21:34 »
Üçüncü RAAT'ın başlığı açılana kadar bekleyeceğime buraya yazayım dedim.

RAAT başlıklarını soğuk bozkır gecelerinde ben de okurum, yakalanıp ifşa edileceğime şimdiden belirtmiş olayım. Hatta "yahu bunlar buraya yazmamışlar ama kimbilir kaçıncı RAAT'ı yapmışlardır" diye düşünür, bilgisayarı kapatıp uyumaya giderim. Ama durum düşündüğüm gibi değilmiş anlaşılan :).

Bir süredir Eskişehir - İstanbul arasını retro Metro otobüsleriyle mekik gibi dokumaktan sıkıldığımdan, 10 Ocak'tan sonra devamlı ikametimi İstanbul'a taşıyıp hiç olmazsa RAAT'a rahat katılayım diyorum.

Tarih ve yer haber verilirse orada bulunur, kaldırılması gereken bir taş varsa ellerimi koyarım :).

Birde bu game jam ile ilgili bir sorum olacak, ziyaretçi olarak mekanlarında bulunma gibi bir hakkımız mevcut mu? Sitelerinde katılım için form doldurulması gerektiği yazıyor ve forma bakarsak ister istemez çalışmaya katkıda bulunmalıymışız gibi bir sonuç çıkıyor.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #21 : 04 Ocak 2016, 10:47:48 »
Birde bu game jam ile ilgili bir sorum olacak, ziyaretçi olarak mekanlarında bulunma gibi bir hakkımız mevcut mu? Sitelerinde katılım için form doldurulması gerektiği yazıyor ve forma bakarsak ister istemez çalışmaya katkıda bulunmalıymışız gibi bir sonuç çıkıyor.

Tüm raat konuları bir yana (raat yapımında üşengeciz biraz), GGJ prensipte sadece üreticilerin katıldığı bir etkinlik, turistler giremiyor mekanlara. Fakat mekan sahibinin kararı burda önemlidir, mekanda ziyaretçiler için ayrı hizmetler/mekanlar var ise alınabilirler. Maksat geliştiricilerin geliştiricilerle muhabbeti gelişsin, rahat bir şekilde üretmeyi sürdürsünler.

Çevrimdışı Ragnor

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #22 : 19 Ocak 2016, 14:14:22 »
RAAT ne oldu? Yapmıyo muyuz? Yapalım bişeyler :)

(Almadılar beni GGJ'ye  ::) )

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #23 : 19 Ocak 2016, 17:13:56 »
Alcofribas, aloooooo!

Bu sefer baştan savma, gayrı-sistematik, her türlü organizasyonun gideri var ;)

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #24 : 19 Ocak 2016, 21:46:39 »
Alcofribas, aloooooo!

Bu sefer baştan savma, gayrı-sistematik, her türlü organizasyonun gideri var ;)
Duyuyorum duyuyorum da... Bu sefer cidden çok ters bir zamana denk geldi. Aklımdan geçen 30 Ocak Cumartesi günü kısıtlı çaplı bir buluşma idi. RAAT gibi değil de "napıyon olm ofiste misin, sana geliyoz hep beraber, kettle'ı kökle" modunda-tadında birşeydi. Fakat bu arada; ofiste ve iş içeriğinde, minör majör arası değişiklikler-yenilikler yapıyorum. Araya giren kar tatilleri ile bunlar biraz sarktı. Haliyle 30 Ocak da bilinmeyen ileri bir tarihe doğru ötelendi.

Lakin; bu yaptığım yenilikler, belki de bizim daha sık ve daha kalifiye buluşmamıza bir zemin olacak. Ne bileyim sadece seminer değil de başka sürprizler falan... Bunu elbette zaman gösterecek.

30 Ocak konusunda da belki bir sürpriz olabilir ama son birkaç güne kadar birşey söylemem mümkün değil.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #25 : 20 Ocak 2016, 00:03:12 »
ofiste ve iş içeriğinde, minör majör arası değişiklikler-yenilikler yapıyorum.

Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #26 : 20 Ocak 2016, 00:43:11 »
@Shax

Biliyorum daha aşağısı yakışmaz bize. Lakin, benim çok ciddi lumbago sorunum var ve chesterfield da buna hiç iyi gelmiyor.

Eminim sen şimdi, Türkiye'de sadece Ali Kırca'nın falan kullandığı bir başka koltuk modelini söylersin. En son tavsiyene uyup da ürünü sormaya gidince tezgahtar öyle demişti: "Pahalı demeyin beyefendi, çok özel bir koltuk, Türkiye'de sadece Ali Kırca'da var".

Tabi o zaman seni bu kadar yakından tanımıyordum. Audi'sini satıp Audi parasına bisiklet alan adamdan tavsiye almak benim neyime :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #27 : 20 Ocak 2016, 01:26:27 »
 Sir! Eger gozlerim beni yaniltmiyorsa, olasi saglik problemleri sebebiyle elit durusumuzu destekleyen onemli aksesuarlardan vazgecebileceginizi yazmissiniz. Mesajinizi, Carl zeiss mercekli limited edition hand made monokl' uma soyle bir hohlayip tekrar tekrar okudugum halde yine ayni sonuca variyorum.

Dehsete dusmus vaziyetteyim.

(Almadılar beni GGJ'ye  ::) )
Sittir et onlari olm, RAAT ortami daha samimi.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.