Efendim, pazartesi munasebetiyle yeni cicilerim tesrif etmis bulunmaktalar. Yaninda bir de dramatik hikaye. Soyle bir bakacak olursak,
Ilk hede bir adet The Witcher 3 Wild hunt Collector's Edition. Bildiginiz gibi cogu otorite tarafindan gelmis gecmis en iyi video oyunlarin arasinda gosterilen Wild Hunt, oyun biriktiriyorsaniz mutlaka edinmek isteyeceginiz bir yapim. Dahada cok edinmek isteyeceginiz surumuyse elbette Collector' s edition.
Peki benim satin almam niye bu kadar gecikti? Bunun tek sebebi video oyun kutu iceriklerinin abuklasmasi diyebilirim. Katma degeri olan ozel surumlerin kutu ebatlari buyudukce icerik kalitesinin azalmasi da denebilir. Eskiden kutu icerigi oyunun bir parcasiyken simdilerde oyun kutu iceriginin bir parcasi haline gelmeye basladi. Ulan herfiler sirf ozel surum yapip satabilmek icin video oyun tasarliyorlar sanki
Uc kurusa bes kofte beklemiyorum ama kotu boyanmis plastik oyuncak parcalari icin yuzlerce dolar para bayilmak belli bir sureden sonra insanin canini sikiyor. Iste Wild Hunt Ce’ nin basina gelen buydu, yerlesmeye baslamis on yargimin kurbanlarindan biriydi. Ilk duyuruldugunda “Lan yine mi bamya, yer mi trakya cocuu” seklinde tepkimi koymus ve satin almamistim. Cunku paketin icinde heykel vardi. Onu birakin, icerik listesine bakmamisim yahu. Heykel vardi cunku. Kutudan ciktigi gibi tum adiligiyle estetik zevkime saldirmak suretiyle beni muskul duruma dusurecekti bu plastik parcasi. Bunu kendime yapamazdim.
Be geri zekali! Icerik listesine baksana. Bunu yapmam neredeyse uc yil surdu iste. Bu paket icinde polystone bir diorama vardi, Geralt vs Griffin. Bense bundan habersiz overpriced bir paketle karsi karsiya oldugumu dusunerek bir omur gecirmistim. Uyandigimda gozumu karartip (gec kaldigim icin baska carem yoktu
) bir tane ornegini edindim. Cloth map ve card deck’ ler sadece Xbox surumunde oldugu icin de Xbox surumu aldim. Aslinda ne surumu oldugu onemli degil cunku Pc surumunu oynamak icin halihazirda satin almistim. Bu paketse son iki yildir yaptigim gibi acilmadan rafa kalkacak.
Ref, umarim kutunun seklini begenirsin.
Wild Hunt karakterlerinin daha profesyonel heykellerini su linkten gorebilirsiniz.
https://www.sideshowtoy.com/collectibles/?brand=the+witcher+3%3A+wild+hunt Ben su an Geralt of Rivia icin pre-order yaptim fakat butun seriyi edinmeden rahat edecegimi sanmiyorum. Pilavdan donenin kasigi kirilsin diyerek her gun duzenli olarak sayisalda sansimi deniyorum.
Ikinci hedem bir Heykel. Hellgate: London oyununun karekterlerinden Male Templar. Acikcasi oynanis dinamikleri yuzunden pek sevmedigim bu oyunun polystone heykel serisine deliriyorum. Ozellikle Female Templar’ a gizliden taptigimi soylemeliyim (Ayva gobegine kurban oldugum). Weta’ nin bu serisine ait tek bir parca bile yoktu elimde. Ilk ulasan bu oldu, geri kalanlari yolda (Amerika’ da bir adreste). Tekrar edeyim, Female Templar bacinizdir. Suradan izleyebilirsiniz
Nispeten eski bir seri. Bu yuzden bulunabilirlik ve latency dusuk. Beni baya bir kosturdu pesinden.
Her heykel bir puzzle’ la gelir. Tum polystone heykeller icin gecerli bu. Ambalajindan cikartirken dikkat etmezseniz geri koyarken baya bir ter dokmeniz isten bile degil. Hatta kerrigan ve diablo gibi orasindan burasindan uzuv firlayan hassas karakterleri asla ambalajina geri sokamayabilirsiniz. Ben sokamadim mesela
Gunun puzzle' i.
Bu da abinin mesai saati icindeki bir goruntusu.