Gönderen Konu: Spontane Mini Meeting (21 Kasım 2019 Perşembe)  (Okunma sayısı 1821 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
Spontane Mini Meeting (21 Kasım 2019 Perşembe)
« : 24 Kasım 2019, 21:06:02 »
Aslında tam spontane denemez. Daha ziyade ani davete kısa sürede icabet etme diyelim. Yeni dostlarla, epeydir aklımda olan mini bir meeting yapma fırsatını yakaladım. CPC'den girdik, ps3 oyunlarında dolandık ve 3" disketlerden çıktık. Karşılıklı hediyeleşmenin zirvesinde gezindik. Bu kadar 3" disketle ne yapacağımı bilemiyorum artık. İçeriklerini çok merak ediyorum. Muhabbetini esirgemeyerek katılım gerçekleştiren; AGY, @wolfiem ve @overkill'e teşekkür ederim. Gözler I_R_on'u aradı ama hafta içi olması dolayısıyla katılamadı. Bir sonrakine inşallah.

Çevrimdışı wolfiem

• Retromanik
Ynt: Spontane Mini Meeting (21 Kasım 2019 Perşembe)
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2019, 21:16:35 »
Çok keyifli bir sohbet oldu. Misafirperverliği için Alco'ya teşekkür ederiz. Muhabbetten retro cihaz kurcalamaya zaman kalmadı. Bir dahaki sefere hazırlıklı (mesela ben GX4000'i getireyim) bir şekilde yapalım. Biraz oyun da oynayalım :))

Çevrimdışı overkill

• Retromanik
  • Only Amiga makes it possible...
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2019, 21:18:05 »
Aslında tam spontane denemez. Daha ziyade ani davete kısa sürede icabet etme diyelim. Yeni dostlarla, epeydir aklımda olan mini bir meeting yapma fırsatını yakaladım. CPC'den girdik, ps3 oyunlarında dolandık ve 3" disketlerden çıktık. Karşılıklı hediyeleşmenin zirvesinde gezindik. Bu kadar 3" disketle ne yapacağımı bilemiyorum artık. İçeriklerini çok merak ediyorum. Muhabbetini esirgemeyerek katılım gerçekleştiren; AGY, @wolfiem ve @overkill'e teşekkür ederim. Gözler I_R_on'u aradı ama hafta içi olması dolayısıyla katılamadı. Bir sonrakine inşallah.

Misafirperverliğin ve bitmeyen kahve için biz teşekkür ederiz. Elindeki 3 adet 6128 Plus'tan 2 tanesini bana hediye ettiğin için de ne kadar teşekkür etsem azdır. Şaka bir yana  harika muhabbet oldu, selamlar.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2019, 13:04:49 »
@overkill & @wolfiem

Ayaklarınıza sağlık! Esas ben güzel muhabbetiniz için çok teşekkür ederim.

GX4000'i getir, az bir farkla CPC6128'i götür, geriye de tatil parası kalsın kampanyamız sona ermiştir. Sayın dost ve müşterilerimize göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz. :P