Merhaba,
Aranızda beni tanıyan-bilen birileri olabilir ancak tanımayanlar için kendimi tanıtmak istiyorum.
Adım Orhan, Ankara'da yaşıyorum ve aslında halen ilgilendiğim retro ürünlerden hiç kopmadığım için onlara retro denmesine hala alışabilmiş değilim. Kendimi son dönemde iş yoğunluğu nedeniyle istediğim kadar aktif olarak göremesem de en azından ortamdan, arkadaşlarımdan kopmamaya çalışıyorum. Bilişim sektöründe hizmet veren bir danışmanlık şirketinde network ve network security alanında çalışıyorum.
Daha çok Commodore ve Amiga tarafını sevsem de biriktirdiğim cihazlar arasında Atari, Amstrad, IBM, Apple gibi birbirleriyle ilgili ilgisiz bir sürü cihazım var. Özellikle koleksiyon olarak nitelendirmememin nedeni elimdekilerin bazılarının koleksiyon değeri olsa da bütününün koleksiyon olarak nitelendirilmesi için gerekli kriterlere ve metodolojiye uygun olarak seçilen cihazlar olmamasıdır.
Aslında ilgilendiğim tek konu bu değil, 1989 model bir Alfa 75 3.0 aracım var ve bir yandan onu restore ediyorum ve eğer ilgilenen arkadaşlar olursa ağır ilerleyen bu süreci de burada veya başka bir yerlerde paylaşabiliriz.
Selam ve saygılarımla,