Ben de böyleyim işte... Ortadan aylarca kaybolup sonra gelip kaldığım yerden devam ediveririm.
Sanki Arda gibi hatırlıyorum ama emin değilim.
Tamam, doğrudur, evet. Ben de hatırladım tabi de detaylar yok. Beni bilen bilir, beyin yerine peynir var kafatasımda, hatırlama gücü çok düşük. Yaşlandım demek istemiyorum, hep böyleydim çünkü.
Neyse, tanıdıkların da gelmesi iyidir.
Yeniden tanıştığımıza sevindim
Aynı problem bende de var. Sanırım unutkanlık fazla düşünen veya düşünmek zorunda olan herkesin ortak problemi. Ama Kadıköy tarafındaki bir toplantıdaki söylediğini hiç unutmuyorum: Aşağı yukarı "Eskiden saçları uzatıp, cool takılıp bir sürü hayal peşinde koşuyorduk ama sonrasında o uzun saçları stil kestirip daha oturaklı bir hayat sürmeye başlıyoruz." gibiydi ve benim saçlarım yeni dökülmeye başlamıştı.
@juda hoşgeldin hocam.
İşin retro boyutu da bir yana, Ankara'da olmamızın da avantajıyla sen, @Oğuzhan ve @Agony gibi tanıdığıma çok memnun olduğum harika insanları güzel bir dostluk geliştirdiğim bu güzel ortamda görmekten mutluyum.
O memnuniyet de mutluluk da bana ait kardeşim.
Juda hosgeldin.
Ya bir de Golf' cu vardi. Alfa muhabbeti donunce o geldi aklima, ama sanirim sen Golf' cu olmadin.
Erşan'ı diyorsun. Facebook'tan arada yazışıp konuşuyoruz. Şu sıralar belki 15. Golf'üne biniyordur