Gönderen Konu: Shax artık uğramıyor mu buraya?  (Okunma sayısı 516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Najaz

• Retromanik
Shax artık uğramıyor mu buraya?
« : 19 Şubat 2021, 01:25:19 »
Merhaba,

Beni CHW'de Retrojen'le tanıştıran Shax'ın, uzun zamandır buraya uğramadığını görüyorum. Kendisiyle sadece sanal ortamda tanışıklığımız olmasına rağmen, aynı dili konuştuğumuz için kendimi yakın hissettiğim bir insan (buradaki diğer herkes gibi) ve onu merak ediyorum.  Bu mecradan başka haber alma imkanım da yok kendisinden :(

Tanıyan, bilen varsa nerelerde olduğuna, neler yaptığına dair bir haber edebilirse çok sevinirim..

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: Shax artık uğramıyor mu buraya?
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2021, 01:38:51 »
evet shax bu forum dahil, genel olarak internet alemlerini terk ettiğini beyan ediyor, ama kendisi iyi ve çılgın projelere devam ediyor, onyx2'sini ayağa kaldırmakla meşgul. Yani kalıcı bir terk ediş değil de belki canım isterse, forumda güzel bir hareket görürsem gelirim tarzı bir gidiş.

Çevrimdışı Najaz

• Retromanik
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2021, 10:03:44 »
Teşekkürler Ref; iyi haberlerin içimi rahatlattı. Herkes iyi olsun, sağlıklı olsun :)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2022, 13:30:43 »
 Najaz selam.

Memleket ortalamasiyla etkilesimi azaltmak adina forum hareketlerimi dondurmustum bir suredir. Buranin tayfasina baska kanallardan erisim imkani olunca da rrj arada kaynamis gibi oldu. Son gunlerde Alco' nun tacizleri dayanilmaz bir hal alinca tekrar bi girip yazayim dedim. Her sey tikirinda anlayacagin.

Tarafindan hatirlanip merak edilmekten seref duydum. Cok ince bir davarnis, tesekkur ederim. Sanirim senin icin de pek fena gitmiyor isler https://www.vintagecomputers.club/  :D
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.