Nedense bir etkinlik facebook üzerinden işliyorsa ciddiye alamıyorum

Bu sadece benim retrobeynimle alakalı bir durum.
Neyse, facebook'tan fotograflara göz attım. Mekan aslında scene party olayına elverişliymiş. Sahne ile koltuklar arasındaki 7-8 metrelik boşluğa masaları kuracaksın, ışıkları karartacaksın, millet bir arada kuracak laptopunu, 8bitini. Olur yani. Öyle salondan çıkıp soğuk mekanlara gitmeye gerek yok.
Aslında bir türk usulü bir scene party tasarımı yapmak gerek. Çünkü partilerin compolar dışındaki en önemli fonksiyonu dialog oluşturması. Bunu 7D'deki algida dolabının önündeki bankları kare plan dizerek sohbete dalmak suretiyle yapıyoruz ve sanırım partinin en akıcı kısmı bu şekilde halloluyor. Yurt dışındaki partilerde de bir çadır kuruyorlar, millet cügara içsin, birasını köpürtsün diye.
Bizde nedense alkol pek olmuyor, kültürde yok. Bize semaver lazım, çaylar dolacak durmadan. Yeşil çuha masa ve okey takımı da olsa bari

Dur çok kaptırdım.
Poke'nin seçtiği tarih benim için çok "poke'dan". Bir, istanbul film festivaline denk geliyor, iki, vize haftasının başlangıcına denk geliyor, üç, akademik etkinlikler haftasına denk geliyor. Eğer bu üçünden birden sıyırabilirsem bir gün Poke'a katılıcam.
Fakat, son bir şey, zaten heryerde birbirimizi dinliyoruz, konuşmacılar da bizden olunca tuhaf oldu bu sefer. Bozacıyla şıracı gibi bişey oldu, yoksa olmadı mı anlamadım