Gönderen Konu: Retrojen Fanzin Seri Numarası Sorgulama Aracı  (Okunma sayısı 19984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Retrojen Fanzin Seri Numarası Sorgulama Aracı
« : 08 Mayıs 2013, 22:49:06 »
Şimdilik Sadece sayı 1 için çalışıyor fakat vakit bulursam sayı 0'a ve sayı 2'ye de bağlayacağım.

Önümüzdeki sayıdan itibaren dergi sipariş kullanıcı adı ile forum kullanıcı adı aynı olacaktır. Bu sebepten yeni sayı çıkarsa haberdar olmak ve otomatik olarak seri numarası edinebilmek için dergi isterken kullandığınız kullanıcı adı ile, forum takma adınızı eşleştirmeniz gerekiyor.

http://retrojen.org/fanzin1/istek1/reg.php

adresine gidebilir ya da forumun üst kısmında bulunan retrojen etkinlikleri kısmından ilgili bağlantıyı seçerek seri no sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.

1. Size gösterilen kutucuğa fanzin istek formuna yazdığınız kullanıcı adınızı yazınız.
2. Sorgulama butonuna bastığınızda seri numaranız görüntülenecektir. Eğer seri numaranız yanlış ise lütfen bu başlık altına cevap atınız ya da düzeltilmesi için bana PM (özel mesaj) gönderiniz.
3. Eğer fanzin abone isminizi hatırlamıyorsanız yine bana email adresi ya da ev adresinizi içeren bir PM atabilirsiniz.
4. Seri numaranız doğru ise, yeni çıkacak şifre kutucuğuna fanzin istek şifrenizi yazarak forum ve fanzin kullanıcı isimlerinizi bağlayınız.
5. Şifrenizi hatırlamıyorsanız bana PM atabilirsiniz.

Eğer kullanıcı adını biliyorsanız bir arkadaşınızın seri numarasını da sorgulayabilirsiniz. Fakat arkadaşınızın seri numarasını yanlışlıkla kendi kullanıcı adınızla ilişiklendirmeyiniz (yine de bu konuda bir kısıtlama getirmedim, bu konuyu halen düşünüyorum).

Bazı arkadaşların kayıtları otomatik olarak yapılmıştır (forum isimleri zaten ortak olanlar). Sorgulama sayfasına girdiğiniz gibi seri numaranızı görüyorsanız bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Gelecekte tüm kayıt ve gönderi takip işlemleri o sayfadan yapılacaktır.

Son olarak eğer derginiz henüz ulaşmadıysa (önce http://retrojen.org/fanzin1/istek1/ adresindeki sipariş takip formundan login olup kontrol ederek) buraya mesaj bırakınız.

Herkese iyi eğlenceler