Partiye tv veya 1084 monitör getirmeyi planlayan var mı?
MSX'imi bağlayabileceğim bir monitör olur ise MSX kullanıcılarına Türkiye'de pek bilinmediğini fark ettiğim bir uygulamayı göstermek niyetindeyim. ".rom" formatındaki dosyaları hiçbir özel donanıma ihtiyaç duymadan MSX üzerinde çalıştırmayı sağlayan pek hoş bi'şey. (MSX'lerde bulunan çok gizli bir built-in kart okuyucu gibi bi' nevi.

)
Gördüm ki, O.T.L.A (artık ismi yüzünden midir nedir) bizim memlekette hak ettiği değeri görememiş. Ya da hiç bilinmiyor! Partide O.T.L.A'nın MSX ile kullanıldığında ne kadar başarıyla çalışan, hızlı, çok hızlı, hatta çok çok hızlı, muhteşem bi'şey olduğunu göstermek istiyorum.
Bu vesile ile Türkiye'deki binlerce MSX kullanıcısının partiyi istila edeceğini, hatta diğer 8-bit makinelerin fanatiklerinin de yaklaşık 30 yıllık bir gecikmenin ardından doğru yolu bulup, MSX'in kendi dandik bilgisayarlarından daha iyi olduğunu kabul etmek suretiyle tövbe edeceklerini umut ediyorum. Ya da en kötü ihtimalle bu zımbırtının ne kadar pratik bir çözüm olduğunu görmüş olur bilmeyenler.