Gönderen Konu: 7DX Demo Party 2013  (Okunma sayısı 79509 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı doMiNO

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
Ynt: 7DX Demo Party 2013
« Yanıtla #15 : 28 Kasım 2013, 14:35:14 »

Ben yeni keşfim olan 9 inçlik tüplü crt televizyonlardan getireceğim yine :) Minimal dimağları mutlu etmek niyetiyle. Eğer bu seni tatmin edecekse 2 tane getirebilirim. Görüntü bayağı küçük oluyor, ama çözünürlükler zaten düşük olduğu için, idare edebiliyoruz. Tüplü tv oldukları için lcd'lerde yaşanan problemler olmuyor, tazeleme oranı cuk oturuyor, demolar şukela görünüyor.

O tv'nin 9 inç olduğundan emin misin? İkibuçuk üç inçten daha fazla değildi sanki! Minimal dimağları mutlu ettiğine şüphe yok, ama gözlere de maximal biçimde tecavüz ettiği su götürmez bir gerçek.

Ayrıca her sene alco 1084 getirirdi, bu sene getirirmi bilemeyeceğim. Çok ısrar edersen ben de 1084P getirebilirim, ama bagajdan masaya taşıması senden olur.

Tamamdır, anlaştık. Taşırım ben onu. Çok ısrar ediyorum. Bu yıl benim monitör getirme lüksüm olmayacak gibi görünüyor çünkü.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
« Yanıtla #16 : 28 Kasım 2013, 16:50:03 »
Alıntı
Tamamdır, anlaştık. Taşırım ben onu. Çok ısrar ediyorum. Bu yıl benim monitör getirme lüksüm olmayacak gibi görünüyor çünkü.

*Uyarı YIH-002: Yetersiz ısrar. Israr int'den dword'e genişletildi.
*4 cümle işlendi, 3 cümle derlendi.

Haa bak ısrar yetersiz geldi ama artık derleyiciler çok akıllı valla, hemen düzeltmiş durumu.
tamam getiririm ben, bagaja yükleme boşaltma senden.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #17 : 28 Kasım 2013, 21:46:34 »
@Ref

Bu sefer ne oynatacaksın mini ekranda, Project X mi? Oltaya takılanları izlemek için ;)

Hahahah, valla bilmiyorum ki, busefer gelmeden önce matahari'nin paradise lost oyununu diskete atmak istiyorum. :) RAAT sırasında başaramamıştım :)

Ayrıca komponent siparişini verdim, raspi disk sürücüyüde haftaya hafta içi kotarmam gerek, olmadı mekanda yapıcaz. Yalnız güzel bir havya lazım bana.

Grafikleri kocaman olupda eğlence dozu yüksek ve amiga için önemli hangi oyunlar var?

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #18 : 28 Kasım 2013, 22:08:50 »
 Benim pas gecme ihtimalim dogdu. Belli olmaz lakin kendinizi hazirlayin, metanetli olun.
Sahip oldukların zamanla sana sahip olur.

Çevrimdışı hydrogen

• RAAT
  • Retromanik
  • *
« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2013, 10:25:31 »
Selam arkadaşlar
Elinde Soundblaster 16 veya awe 32 olup, 7dx Party'de bana temin edebilecek, uygun fiyata sağlayabilecek vs. olan mevcut mudur?

Pentium 166'mda dos 6.22 kurulu. Ancak Awe64 var, tıpkı Retrojen'de de yazdığı gibi uyumsuzluk çıkarıyor.
Soundblaster 16'ım da yanmıştı malesef.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #20 : 29 Kasım 2013, 10:50:53 »
 Eger su bir kac gun icinde temin edemezsen ben bir tane CT1600 yollarim, gayet uyumlu bir karttir. Tabii once bulmam lazim kaotik depolama sistemimin derinliklerinde.

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #21 : 29 Kasım 2013, 13:45:12 »
Eger su bir kac gun icinde temin edemezsen ben bir tane CT1600 yollarim, gayet uyumlu bir karttir. Tabii once bulmam lazim kaotik depolama sistemimin derinliklerinde.

"Bulmam lazım' dediğinde bile içine bir sıkıntı girmiyor mu? Bendeki depolama 'sistemi' de bu şekilde de ;)

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #22 : 29 Kasım 2013, 17:45:39 »
 "Bulamazsan ben yollarim" mesajini atarken bile asil aklimda olan sey "acaba ben bulabilecekmiyim" oluyor. Zor abi, sikinti degil kramp giriyor.

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2013, 13:47:42 »
Orgalar uyumayın. Önceki senelerde yapmış olduğum lapdancer talebimi yanıtsız bırakmış olmanıza rağmen, bu sene sizden yeni talebim şu:

The Beer Cans Keyboard Movie on Vimeo

Çevrimdışı hydrogen

• RAAT
  • Retromanik
  • *
« Yanıtla #24 : 10 Aralık 2013, 12:00:32 »
Alco: Dünyada demo yapmaktan, retro makine toplamaktan daha gereksiz işler de var demek:) heheh

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #25 : 10 Aralık 2013, 13:37:45 »
Orgalar uyumayın. Önceki senelerde yapmış olduğum lapdancer talebimi yanıtsız bırakmış olmanıza rağmen, bu sene sizden yeni talebim şu...

ya lap dance talebini saklı tutsak da bunu üstüne eklesek olmaz mı alco. o ihtimalin ortadan kalması hoşuma gitmedi...

Çevrimdışı Alco

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • "Kahraman olmak, dürüst olmaktan kolaydır" Luigi P
    • Sizin Amstrad
« Yanıtla #26 : 10 Aralık 2013, 14:40:24 »
ya lap dance talebini saklı tutsak da bunu üstüne eklesek olmaz mı alco. o ihtimalin ortadan kalması hoşuma gitmedi...

Bunlar şimdi kalkar o işi de Compec'e havale ederler. Onlar da "lap dance(r) ne ki acep" diye düşünürken "olsa olsa Lab Dance'dir o" sonucuna ulaşırlar. Oradan da çıksa çıksa The Big Bang Theory'e bir episode çıkar. Henüz üzerimizden geçen seneki "ııııyyyyy 1mhz mi....ama biliyooosuuunuuuz teknoloji çabuk ilerliyoooo....bu makina ile ne yapılabilir kiiiiii!!!!!" vakasının etkilerini atamadık.

Ya aslında ben en çok geçen seneki asabi networkçü abiyi merak ediyorum. Koskoca Satan Kral Skate'i bile Mario'nun Luigi'sine çevirmişti.

Çevrimdışı Shax

• Yönetici
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #27 : 10 Aralık 2013, 16:39:11 »
Henüz üzerimizden geçen seneki "ııııyyyyy 1mhz mi....ama biliyooosuuunuuuz teknoloji çabuk ilerliyoooo....bu makina ile ne yapılabilir kiiiiii!!!!!" vakasının etkilerini atamadık.

Yok yok atlatamadik evet. Diger taraftan aklima magic_cum ustad geldi simdi; Hayal etmezsen basaramazsin... Bu makinalarla bla bla bla falan.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #28 : 10 Aralık 2013, 22:43:52 »
bu arada gelen yoğun istek üzerine, partiye ilk defa gelecekler için "ilk partim rehberi"ni öneriyorum:
http://plazma-dergi.org/dergi/07/chunk/ch11.html

tıfıl olup okumayı sevmeyenler için fotoroman formatında bir çalışmamız da mevcut:
http://arda.kisafilm.org/blog/?p=271&lang=en  (Resimli ilk partim rehberi)

Çevrimdışı witchdoktor

• RAAT
  • Normalleşmiş Retroman
  • *
« Yanıtla #29 : 11 Aralık 2013, 10:44:31 »
@ref

Geçen seneki Miller'ları bagajdan bu sefer çıkarırsın herhalde.

Hava muhalefeti olmazsa gelmeyi düşünüyorum.

Uykulu gelin de sefil sefil uyuyalım sağda solda, ertesi sabah da gözümüzün çapağıyla muhabbet edelim banklarda. Bu tarz da partinin bir alamet-i farikası oldu gibi...