güncelleme:
evet parti sona erdi ve ben biraz önce eve geldim. Bu yıl çeşitli yarışmalarda kabaca 30 ürün vardı sanırım. 10 kadar müzik, 5-6 oyun, 4-5 demo , 2 grafik, 2 wild, 2 freestyle, 1+1+1 on the fly şeklinde dağılmıştı. Sayılar kesin değildir, saymadım. Oylama sırasında salonda tahminen 40-50 kişi kadar katılımcı vardı, ama herkes oyladı mı bilemiyorum.
Oyun dalında bir unity oyunu birinci olurken, demo birincisi bir c64 (intro) demosuyla joker oldu. Zomco müzik ve freestyle'da iki tane ikincilik ödülü aldı, arcane pixel art birincisi oldu. Bu arada ben de geçenlerde flashpunk öğrenmek için yaptığım oyunla katıldım yarışmaya, fakat birinci olamadım (hani sanki dereceye girmişim gibi çek kanka).

Her zamanki gibi bir scene yarışmasında sonuçlar bolca tartışılabilir şekilde gelişse de sonuçta istanbulun 2013 demopartisi mutlu sonla bitti diyebilirim.
Detaylı parti raporumu ilerleyen günlerde yazacağım elbet. Katılan, tanıştığımız ve beraber eğlendiğimiz arkadaşlara teşekkür ederim

Sanırım bu parti en kalabalığıydı, resmen mekana sığılmadı, çoğu kişi gece geç saate kadar ayakta takılmak zorunda kaldı.