Aslında dandik bir hikaye ve daha önce cgtr'de anlatmıştım, beklenti balonu yaratarak biraz şişirmek gerekiyordu :P Hikaye başlıyor:
Çok çok eski bir zamanda, çok çok uzak bir diyarda, demo seyretmeyi çok seven bir ref vardı. Bu Ref bu işe çok özen gösterir, TFT ekranını 120hz'e ayarlar, bilgisayarın ses çıkışını afilli bir müzik setine bağlar, demo başlamadan önce ışığı kapatırdı.
O gün ref internette yeni çıkmış bir demoyu indirmek için 56k modemine davranır. Demo zaten küçüktür, birkaç saatte indirir. Sonra çalıştırır demoyu, demo başlar oynamaya ama ses yoktur, ref ses çıkması için müzik setini açar ve baş döndürücü müzik başlar. Demoyu büyük bir keyifle izler, bu müziğin, bu grafiklerin 64 kb'a nasıl sığdığını aklı idrak edemez, bu nasıl bir sihirbazlıktır? Demonun sonuna gelinir, ref keyiften dört köşedir ve demo kapanır. Fakat müzik kapanmaz, çalmaya devam eder, hatta müziğe vokal eklenir. Sonra müzik setinin radyo modunda olduğunu farkeder ve heaven7'ı metroFM'deki bir şarkı ile izlediğini farkeder. Beyni yine hata vermiştir. Aux moda geçip demoyu tekrar izler ama büyü bozulmuştur bir kere. Hikaye burda biter.
Ama valla müzik çok uyumlu gidiyordu :D
Bu arada bu demodan bir gün önce
VIP2'yi izlemiştim. Bu sebepten müziğin aşırı iyi olması beni şaşırtmıyordu :)