Gönderen Konu: Her platformun Batman Forever'i :D  (Okunma sayısı 21829 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
  • Advanced User Simulator
    • ae unutmadan
Ynt: TR-DOS vs ZX Spectrum
« Yanıtla #30 : 21 Şubat 2015, 19:07:59 »
Ama bu flick özelliğini ilaç gibi kullanan demolar var, akşam eklerim. Memnun kalacağını düşünüyorum.

Hala bekliyorum demo keyfi yapmak icin :)

demoları hatırlayamadım isim olarak bir saat kadar arandım, bunlar son dönem demolar ama önemli değiller bu yüzden arşive almamışım, bulmak biraz zor olacak :) buldukça tek tek eklerim.

Çevrimdışı memrah

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #31 : 21 Şubat 2015, 20:57:01 »
bir saat kadar arandım, bunlar son dönem demolar ama önemli değiller bu yüzden arşive almamışım, bulmak biraz zor olacak :) buldukça tek tek eklerim.

Oy! Yahu o kadar araman gerekecegini bilseydim sormazdim. Esinle, cocugunla gecirecegin zamanindan calmis gibi hissettim simdi kendimi :( Ben aklinda isimleri vardir diye sormustum. Aklina gelirse yazarsin, gelmezse canin sagolsun. Ben zaten rastgele bir suru demo indirip izlemeyi de seviyorum. Screenshotlarina bile pek bakmadan indirip DivIDE'ya atip seyrediyorum. Isin icinde bir de surpriz faktoru oluyor. Demo iyi mi cikacak, dandik mi cikacak, nedir ne degildir. Yukle seyret, kesfet :)

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #32 : 22 Şubat 2015, 20:09:24 »
Esinle, cocugunla gecirecegin zamanindan calmis gibi hissettim simdi kendimi :(

memrah, twitter fenomeni memetali gibi adamsın :D

https://twitter.com/mememetali/status/559455592365166592

Öyle birşey olsa kendim için hiçbirşey yapmamalıyım :D Herkese ayırdığım zaman ayrı.

Çevrimdışı memrah

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #33 : 22 Şubat 2015, 22:55:15 »
Esinle, cocugunla gecirecegin zamanindan calmis gibi hissettim simdi kendimi :(

memrah, twitter fenomeni memetali gibi adamsın :D

https://twitter.com/mememetali/status/559455592365166592

Öyle birşey olsa kendim için hiçbirşey yapmamalıyım :D Herkese ayırdığım zaman ayrı.

Yoksa cocuklara muz da mi almadin demo seyretmekten? Piiiii.

Çevrimdışı Ref

• Yönetici
  • Özgür Retrocu
  • *
    • ae unutmadan
« Yanıtla #34 : 08 Mayıs 2015, 18:38:52 »
Ama bu flick özelliğini ilaç gibi kullanan demolar var, akşam eklerim. Memnun kalacağını düşünüyorum.

Hala bekliyorum demo keyfi yapmak icin :)

http://www.pouet.net/prod.php?which=59746

şuna bir bak, kırmızı macenta ve sarıyı öyle güzel karıştırıyor ki, hiç titreşmeyen bir mor elde ediyor.

Çevrimdışı memrah

• RAAT
  • Retro Meraklısı
  • *
« Yanıtla #35 : 09 Mayıs 2015, 04:04:15 »
http://www.pouet.net/prod.php?which=59746

şuna bir bak, kırmızı macenta ve sarıyı öyle güzel karıştırıyor ki, hiç titreşmeyen bir mor elde ediyor.

Hemen indiriyorum :)

Edit: Gercekten guzelmis ama ben bunu gercek hardware'de izlemek istiyordum, ne yazik ki TRDOS'lu makinem yok. trd imajindaki dosyalari +3 formatli bir diskete alsam, calismaz degil mi? Buyuk olasilikla direkt TRDOS call'lari kullaniliyordur. :( Peki ben bunu nasil izleyecegim gercek donanimda ve PAL CRT ekranda?

Çevrimdışı nightlord

• RAAT
  • Tedavideki Retromanik
  • *
    • Night Network
« Yanıtla #36 : 09 Mayıs 2015, 23:47:50 »
Spectrum için belki olabilir, ama C64 ve Amiga için zaten onlarca çok kaliteli ürün var. Bu bağlamda da "en iyi şudur" demek güç. Belki Oric, MSX, Atari gibi daha kendi halinde platformlar üzerine bu soruyu sormak yerinde olabilir. Bu yorumumu Batman Demo'nun benim açımdan CPC dünyasındaki konumuna göre yapıyorum. Yoksa elbette her platform için "en baba demo hangisidir" demek mümkün.

Kisaca +1. C64, Amiga ve PC platformlarinin Batman Forever'i yoktur. Cunku bu platformlar hicbir zaman CPC'nin Batman forever'dan once cektigi yoklugu cekmemistir :) (ihtimalen speccy icin de bu boyle ama ref daha iyi bilir)

Çevrimdışı Lumina

• Yönetici
  • Retro Meraklısı
  • *
Ynt: Her platformun Batman Forever'i :D
« Yanıtla #37 : 16 Mayıs 2015, 21:43:18 »